STS styrker Herning/Ikast-område 

Salgschef fra Audi Fredericia skal styrke Toyota - STS Bilers position i Herning og Ikast.

Da Nikolaj Christensen 1. maj 2020 tiltrådte som ansvarlig for STS Bilers afdelinger i Herning og Ikast, var det en del af en større organisatorisk kabale i bilkoncernen, som også er repræsenteret på adresser i Holstebro, Skive og Lemvig.

STS Bilers mangeårige direktør – Ejgild Christensen – helliger sig nu posten som bestyrelsesformand. Det har givet plads til Hanne Juul Jensen i koncernens direktørstol. Samtidig søgte tidligere koncernsalgschef Flemming Madsen nye udfordringer. Det banende vejen for en ny struktur, hvor Nikolaj Christensen fik afdelingsansvaret i Herning og Ikast. Nikolaj Christensen kommer fra en stilling som salgschef for Approved Plus afdelingen hos Audi Fredericia. Han har tidligere også været hos BMW i Tilst og Audi Gladsaxe.

– Min interesse for biler stammer med stor sandsynlighed hjemmefra, hvor både min far og bror altid har jobbet med biler. Desuden er jeg fascineret af køretøjernes udvikling, teknologi og design. Og hvem kender ikke glæden ved at sætte sig til rette i bilen og være chauffør i sit eget liv, smiler Nikolaj Christensen.

– Selvom min karriere primært har kredset om tyske premium biler, har jeg altid fulgt Toyota på sidelinjen. Brandets filosofi omkring bæredygtighed, mobilitet og ikke mindst mennesket i fokus, tiltaler mig voldsomt, siger Nikolaj Christensen, der ser frem til at arbejde med verdens mest driftsikre mærke og et særdeles dedikeret medarbejderteam. Vores muligheder er større end vores nuværende position i området viser, pointerer han.

– Vores afdelinger i Herning og Ikast gør det godt. Men med ansættelsen af Nikolaj er jeg sikker på, at de 2 afdelinger bliver løftet til nye højder, siger adm. direktør i STS Biler Hanne Juul Jensen.

Nikolaj Christensen er 29 år og bor privat i Søften med sin kæreste Michelle. Sammen har de datteren Agnes og venter yderligere familieforøgelse til juli . Fritiden er primært fokuseret på familie og venner. Dog bliver der fra tid til anden også tid til en jagttur eller en runde på golfbanen.