Hvorfor ikke vælge Danmarks bedste værksteder?

På STS Bilers værksteder er din bil i de bedste hænder. Det siger vores kunder i hvert fald!

Kundetilfredsheden er i top, og STS Bilers fem værksteder er altid blandt de absolut bedste i Danmark, når der måles på arbejdets kvalitet og kundetilfredshed. Blandt andet har vi vundet den såkaldte Ichiban-pris 6 år i træk....Måske fordi vi har markedets bedste serviceaftaler!?

Vi er knivskarpe på Toyota

Vores erfarne team af dedikerede Toyota-teknikere følger alle Toyotas uddannelsesprogrammer, vi bruger de rigtige reservedele og værkstederne er udstyret med den nyeste teknik og alle de rigtige værktøjer til at tage hånd om din Toyota. Og så er vi selvfølgelig miljøcertificerede, så vi behandler din bil under forsvarlige og miljørigtige forhold.

På den måde dækker vores værksteder dig ind med opretholdelse af garanti, køreglæde og sikkerhed. Men ikke nok med det. Vores viden og effektivitet er også garant for din økonomi. Både når det handler om prisgaranti på matchende værkstedstilbud og bilens gensalgsværdi. Ingen er bedre til Toyota end STS Biler.

Gør bilen vinterklar med STS Biler

Når vinteren nærmer sig og det bliver koldere og vådere, så er det en god idé at gøre bilen klar til vinteren. At gøre bilen vinterklar byder på en række services, som kan hjælpe dig med at undgå ringe vejgreb, sørge for at du bliver set i mørket og at holde bilens indre pænt og rent. 

STS Biler tilbyder services forbundet med en vinterklar bil. 

 

Vores værksteder tilbyder hele paletten

Mange bruger i dag bilen til at komme fra A til B, derfor er det vigtigt at bilen fungere og starter hver morgen. Det kræver som alt andet i livet, en lille indsats. Du kan gøre mange små ting selv i din dagligdag, men et værksted her og der er en nødvendighed. 

Hos STS Biler tilbyder vi:

  • Punktservice og serviceaftaler tilpasset din bils alder
  • Skadesudbedring og lakarbejde
  • Bilpleje og klargøring
  • Hjulhotel med sommer/vinterskift
  • Montage af tilbehør og ekstraudstyr
  • Ferietjek
  • Airconditon rens
  • Rustbeskyttelse
  • Reparation af stenslag
  • Firehjulsudmåling

Forkæl dig selv og din bil med en bilpleje

At stige ind i en bil der står knivskarpt, det giver lige lidt ekstra glæde i dagen. Indvendigt er den ren og velduftende, udvendig har den spejlblank lak. Det er rart at vide, at det hele er 100% iorden. Undervognen er rustbeskyttet og klimaanlægget byder på ren frisk luft. 

STS biler tilbyder en række professionelle bilpleje- og vedligeholdelses services, som kan hjælpe dig på vej.

 

Spørg dit lokale værksted

Holstebro

Mogens Bjørn

Servicechef

+45 97 42 34 11 mb@sts-biler.dk

Lemvig

Mette Overgaard

Servicechef

+45 97 82 17 00 meo@sts-biler.dk

Ikast

Bo Østergaard

Servicechef

+45 96 60 15 66 bso@sts-biler.dk

Herning

Jesper Videbæk

Servicechef

+45 97 21 11 44 jevi@sts-biler.dk

Skive