Fotograf: Heidi Sinnet.

STS Biler vinder stor flot national pris

Tirsdag den 19. november bliver en dag man sent vil glemme hos STS Biler – Toyota. Prisen som årets nyvognsforhandler tilfaldt den midt- og vestjyske bilforhandler til Auto Awards 2019.

Der var autofolk fra hele landet. Og de var mødt op i det stiveste puds. De var inviteret til et brag af en fest i Cirkusbygningen i hjertet af København.

For femte år i træk blev autobranchens svar på Oscar-uddelingen afholdt ”Auto Awards 2019”. På aftenen skulle der uddeles hele 23 priser - og ikke mindst netværkes, spise god mad og festes igennem.

Underholdningen stod Wallmans for - bl.a. med forrygende potpourrier af firserfænomenet Eurythmics og halvfjerdser-heltene Queen. Martin Brygmann - kendt fra bl.a. Det Brune Punktum og Lex & Klatten var konferencier med en særlig underspillede stil - styrede slagets gang og sørgede for, at den stramme tidsplan blev holdt.

Den første pris blev udråbt efter forretten. Her blev den midt- og vestjyske Toyota forhandler, STS Biler, kaldt på scenen til en hyldest. Her fik ejergruppen overrakt trofæet som Årets Nyvognsforhandler 2019.

– Jeg er pavestolt, både personligt og på alle ca. 100 medarbejderes vegne, siger STS-direktør Ejgild Christensen. Vi har gennem flere år, så godt som på daglig basis, arbejdet målrettet med ”kunden i centrum”. Ikke bare som en floskel, men med baggrund i vores japanske rødder og Toyotas normer. Vores egenudviklede lille, røde værdibog udtrykker også klart, hvordan vi udlever og efterlever vores fokus på kundetilfredshed. Det er fantastisk tilfredsstillende at opleve, det er blevet bemærket i branchen.

Samtidig blev dette års helt store comeback fra Toyota, Toyota Corolla, kåret til årets familiebil 2019.

– Vi må også indrømme, at vi er heldigt stillet med det mærke, som vi forhandler. Toyota er uden sidestykke det mærke, som mobiliserer den bedste kundetilfredshed i branchen, ikke mindst med baggrund i vores bilers enorme driftssikkerhed. Det gør jo ikke tingene sværere, når varerne er i orden, mener Ejgild Christensen, der også peger på, at Toyotas miljøfokus rammer tidsånden helt perfekt.

Næste års Auto Awards finder sted samme sted, 24. november 2020.