Lån & Leasing hos STS Biler 

Toyota tilbyder både attraktive billån og fantastiske leasingmuligheder til private og erhverv

STS Biler har en stor palette af muligheder indenfor lån til en splinterny Toyota. I samarbejde med Toyota Financial Services tilbyder vi lån med og uden pant i nye Toyota person- og erhvervsbiler. Toyota har flere gange været kåret til at have Danmarks Bedste Billån – Og vi banker stadig langt de fleste banker på billån. Bare test os!

Hvis du ikke vil have ansvaret for at eje en bil, bør du vælge privatleasing. Privatleasing giver dig en frihed uden det økonomiske ansvar, der følger med at eje en bil. Aftalen bygger på, at du vælger bil, udstyr og antal kilometer – Og efter du har betalt en 1. gangssydelse, kører du af sted og betaler herefter et fast månedligt beløb. Aftalen gælder typisk i 36 måneder, men allerede efter 12 måneder kan du – hvis du ønsker det – komme ud af aftalen og frit skifte til en ny bil.

Lej en bil hos STS Biler

Står du og skal flytte? Eller skal hele familien med på weekendtur? Lej din flyttebil, minibus eller weekendbil hos STS Biler! Vi tilbyder biler til leje til favorable weekend- og dagspriser.

Og husk der er gratis lånebil ved STS-serviceaftale eller en forsikringsskade, ved Gratis lånebil vil der være tale om Aygo eller Yaris, efter hvad der er til rådighed.

Få bilen forsikret af nogen som har styr på Toyota

Når du køber en ny eller brugt Toyota hos STS Biler, tilbyder vi dig også tegning af en ekstra favorabel forsikring, der er svær at matche. Både på de indbyggede fordele og på prisen.

Med en Toyota Bilforsikring forlænger du ganske enkelt den kvalitet, driftsikkerhed og pålidelighed, som Toyota står for. Så er du så uheldig at få en skade på din bil, er du og din Toyota sikret den allerbedste behandling.

Spørg din lokale salgsrådgiver

Holstebro

Lemvig

Jimmy Iversen

Salgsansvarlig & Afd. leder

+45 97 82 17 00 jiiv@sts-biler.dk

Ikast

Herning

Skive

René Fuglsang

Salgsansvarlig

+45 97 52 91 11 refu@sts-biler.dk

Viborg

Mads Marinus Kristiansen

Salgsansvarlig

92 15 88 84 mamk@sts-biler.dk

Hobro

Jacob Rosborg Mathiassen

Salgsansvarlig - Afd. leder

24 65 25 99 jarm@sts-biler.dk

Bjerringbro/Løvskal

Morten Lihn

Salgsansvarlig - Afd. leder

20 14 23 22 moli@sts-biler.dk