Til Menu  

STS Biler A/S - Privatlivspolitik

Som kunde hos STS Biler A/S betror du os dine personlige oplysninger. Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke informationer og data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Data indsamles for at give dig den bedste service og sikre kvaliteten i vores kontakt med dig.

Vores privatlivspolitik beskriver:

  • Hvorfor samtykke
  • Hvilke oplysninger vi modtager og indsamler samt hvordan disse data behandles
  • Hvem vi deler dine oplysninger med
  • Hvordan du tilbagekalder dit samtykke
  • Klageadgang

STS Biler A/S registrerer ikke personfølsomme data om vores besøgende på hjemmesiden eller når du handler i vores forretninger. STS Biler A/S vil til enhver tid, behandle personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Den juridiske enhed hvor vi indsamler, behandler og beskytter dine data er:

STS Biler A/S
Bastrupgårdvej 1
7500 Holstebro
Tlf.: 97 42 34 11
E-mail: holstebro@sts-biler.dk

1. Hvorfor samtykke

Et samtykke er en frivillig accept fra en person om at de oplysninger der indhentes om personen, må behandles. Accepten skal indhentes hos personen forud for behandlingen af data, og det skal fremgå hvilke oplysninger der behandles, og af hvem oplysningerne behandles.

Vi bruger dit samtykke til følgende:

  • Påmindelser om værkstedsbesøg og øvrige servicemeddelelser, f.eks. påmindelser om tid for dækskifte (sommer/vinter), obligatoriske serviceeftersyn samt tid for sæsoneftersyn.
  • Tilbud på services til min bil ex. pleje, rustbeskyttelse, synsforberedelse og serviceaftale.
  • Tilbud på reservedele og tilbehør til min bil.
  • Tilbud på leasing, finansiering, vejhjælp og lignende fra STS Biler A/S’ samarbejdspartnere.
  • Tilbud på nye og brugte biler.
  • Informationer om planlagte arrangementer, herunder åbent hus og messer, hvor STS Biler A/S deltager.
  • Nyhedsbreve med markedsføringsmateriale om nye og brugte biler, reservedele og tilbehør til bilen, serviceeftersyn, serviceaftale, merchandise, arrangementer, messer, leasing, finansiering, vejhjælp og lignende fra STS Biler A/S og STS Biler A/S’ samarbejdspartnere med tilpassede annoncer.
  • Lagre informationer på og indsamle allerede lagrede informationer fra de enheder, jeg bruger til at åbne e-mails og sms/mms samt informationer om disse enheders brugeradfærd, fx hvilke e-mails der åbnes, hvor længe, hvilke emner der klikkes på mv.
  • Skrive/ringe til mig for at få oplyst ændringer i min e-mailadresse eller mobilnummer, som led i ajourføringen af mine oplysninger.

 

Vi lagre dine data og samtykke indtil du trækker det tilbage eller efter fem år, hvis du ikke har været aktiv. Vi er forpligtet til at opbevare dine data sikkert, så de ikke kan kompromitteres af nogen udefrakommende.

Bemærk: Mangler vi din tilladelse, kan vi ikke kontakte dig omkring vigtige serviceindkaldelser og forbrugerinformation, der kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse.

Behandling af persondata kræver dog ikke altid et samtykke. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning.

Dine opgivet personoplysninger kan til enhver tid rettes, begrænses og slettes ved at sende en mail til holstebro@sts-biler.dk.

2. Hvilke oplysninger vi modtager og indsamler

I dette afsnit kan du læse mere om hvor vi indsamler data om dig, hvilke data det omhandler samt hvordan disse persondata behandles.

 

2.1. Online medier

På hjemmesiden indsamles der bl.a. persondata, når du selv indtaster oplysningerne, f.eks. i forbindelse med booking af service til din bil eller i forbindelse med booking af en prøvetur. Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du at der indsamles ikke-personhenførende data.

2.1.1. Eksempler på online services

  • Online booking af værkstedstider
  • ​Book prøvetur
  • Ring mig op

2.1.2. Eksempler på data

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Disse data anvendes til at give dig den bedste service. Derudover benyttes persondataene til at kontakte dig, hvis der er aflysninger og/eller anden form for information, der er vigtig for dig i forbindelse med bookingen.

2.3. Cookiedata

En cookie er en lille informationsfil, der ved besøget lagres på brugerens computer. Cookies kan ikke identificere brugeren som person, kun den pågældende browser, der benyttes til besøget på hjemmesiden.

Cookies rummer ikke virus og kan heller ikke påvirke data eller information på brugerens computer.

Cookies kan lagres på computeren og aktiveres f.eks. ved at brugeren besøger hjemmesiden igen.

Hvis man som bruger ønsker at undgå at cookies lagres på computeren, så kan man ændre denne indstilling i sin browsers indstillinger. Information om, hvordan det gøres, findes i browserens hjælpeafsnit. Du kan også finde er en lille guide på Forbrugerrådets hjemmeside.

Dog skal man være klar over, at hvis man hindrer lagring af cookies, er der en risiko for at navigation eller funktionalitet på hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

Du kan også læse mere om hvordan du sletter cookies fra din browser her:
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3.1.Cookies på stsbiler.dk

Dette website anvender cookies for at optimere din oplevelse af hjemmesiden.

Vi vil gerne give brugeren en god oplevelse på vores hjemmeside. Formålet med anvendelsen af cookies er derfor at indsamle anonym statistik omkring besøg på hjemmesiden, så vi bedre kan optimere og forbedre vores indhold.

Vi anvender Google Analytics til at måle statistik på besøg.

Vores hjemmeside driftes fra et CMS, Dynamicweb, som anvender cookies til at indsamle statistik efter samme formål som Google Analytics.

Evt. videoer fra Youtube, Vimeo eller lignende vil også placere en cookie, når videoer afspilles. Denne cookie bruges til statistiske formål for videoleverandøren.

For at huske dit valg vedrørende cookies i boksen i toppen af hjemmesiden sætter vi en cookie på din enhed. Så vil du ikke blive gjort opmærksom på det næste gang du besøger vores hjemmeside.

2.3.2. IP-adresser

Denne hjemmeside indsamler IP-adresser til statistiske formål.

Formålet er at indsamle statistik omkring brugen af hjemmesiden, så vi bedre kan administrere hjemmesiden og optimere indholdet.

En IP-adresse er et nummer for en brugers enhed på internettet. At kende en IP-adresser er ikke det samme som at identificere en bruger.

En IP-adresse er blot et tal, som ikke rummer personspecifik information om brugeren.

2.3.4. Spørgsmål

Har du spørgsmål vedr. de cookies der anvendes her på hjemmesiden, så kan du kontakte os på holstebro@sts-biler.dk 

 

2.2. Besøg i butikken

2.2.1. Ved prøveture

Når du prøvekører en af vores biler, indhenter vi følgende oplysninger om dig (Disse oplysninger er et lovmæssigt krav):

  • Fulde navn
  • CPR-nummer
  • Kopi af kørekort

2.2.2. Ved værkstedsbesøg

Når du skal bruge et af vores værksteder, vil du første gang du besøger os, blive oprettet som kunde i vores kundedatasystem. Her skal vi bl.a. bede dig om følgende oplysninger:

  • Fulde navn
  • Adresse
  • Telefonnummer.
  • E-mailadresse
  • Registreringsnummer
  • Evt. CVR nr.

 

2.2.3. Ved køb og salg af bil

Når du køber en ny bil hos STS Biler A/S, indhenter vi en række informationer på dig. Alt afhængig af, hvilken bil og mærke du køber, vil vi indsamle forskellige informationer. Herunder kan du se en liste over hvilke informationer vi bl.a. vil have brug for i forbindelse med køb og salg af bil:

  • Fulde navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Herudover kan der også være yderligere informationer, vi skal indhente i forbindelse med salg og køb af ny bil. Det vil være i forbindelse med finansieringen af din bil igennem en af vores finansieringspartnere. I det tilfælde vil vi yderligere skulle have oplyst bl.a.:

  • Årsopgørelser
  • Lønsedler
  • Andre finansielle informationer

Når du ansøger om finansiering, uanset produktet, vil finansieringsselskabet altid som minimum lave en automatisk profilering ved hjælp af de oplyste persondata. Dette sker i forbindelse med finansieringsselskabet kreditvurdering.

3. Hvem vi deler dine oplysninger med

STS Biler A/S overfører personoplysninger til tredjeparter i forbindelse med køb/salg af biler og leasingaftaler, herunder finansieringsselskaber og forsikringsselskaber. STS Biler A/S videregiver dine personoplysninger til motorregistret, SKAT, eventuelle finansieringsselskaber, forsikringsselskaber mv., som skal bruge dine personoplysninger i forbindelse med bilkøb, finansiering, modtagelse af købesum, tegning af forsikring, leasingaftale mv. Såfremt vi modtager henvendelse fra politi (eller anden lignende offentlig myndighed) eller retsvæsen om udlevering af Personoplysninger, vil vi foretage udlevering af dine Personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Som autoriseret Toyota forhandler videregiver STS Biler A/S relevante oplysninger til importøren, som er følgende:

Toyota Danmark
Dynamovej 10, 2860 Søborg
Tlf.: 44 85 04 00
E-mail: toyota@toyota.dk 

STS Biler A/S overfører ikke data til tredjelande udenfor EU.

 

4. Hvordan du tilbagekalder dit samtykke

Du kan til enhver tid afmelde fremtidigt markedsføringsmateriale ved at kontakte STS Biler A/S via e-mail holstebro@sts-biler.dk eller på telefon 70107080.

Du har ret til at tilbagekalde samtykket. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, modtager du ikke længere ovenstående information og markedsføring. Tilbagekaldelsen påvirker dog ikke den behandling, der har fundet sted forud for tilbagekaldelsen, ligesom STS Biler A/S også fremadrettet evt. kan behandle oplysningerne til andre formål end direkte markedsføring over for dig som anført i privatlivspolitikken.

5. Dine rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger, herunder retten til indsigt i personoplysninger, retten til at få ændret ukorrekte personoplysninger, retten til at få slettet personoplysninger, retten til at få begrænset personoplysninger, retten til dataportabilitet, retten til at gøre indsigelse mod behandlingen, retten til dataminimering, retten til at tilbagekalde et samtykke og retten til at gøre indsigelse mod automatiseret, individuel beslutningstagning.

 

6. Datatilsynet

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over vores indsamling og behandling af dine personoplysninger:

Datatilsynet Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon 3319 3200
Mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk

 

Senest ændret d. 24. maj 2018