Den bedste kundeservice for 20. år i træk hos Toyota

Det viser tal fra Loyalty Groups AutoIndex nu for 20. år i træk. Toyota-bilejere er dermed fortsat de mest tilfredse, når det gælder kundeoplevelsen i salgslokalet og på værkstedet.

Toyota indtager 1. pladsen igen

AutoIndex er den største tilfredshedsundersøgelse i bilbranchen i Danmark, som konsulentfirmaet Loyalty Group står bag.

For 20. år i træk indtager Toyota førstepladsen som det bilmærke, der både har de mest tilfredse værkstedskunder, og det bilmærke, hvor kunderne er mest tilfredse med forhandleren.

Vi takker alle vores kunder for den fortsatte store tillid til Toyota som billeverandør.

”Tyvetusinde gange tak til alle Toyota-bilejere. Vi er dybt taknemlige og slet ikke i tvivl om, at vi har de bedste kunder,” lyder det fra Toyota Danmarks adm. direktør Alar Metsson

Toyota er suveræn på kundeoplevelse

Spørgsmålene er delt op i fire kategorier, hvilket skal give en dybdegående indsigt i bilejernes mening om bilmærkerne og deres kundeoplevelse hos forhandlerne og på værkstederne.

Bilejerne bliver spurgt til selve bilen, forhandler, værksted og loyalitet til mærket. Svarene viser, at Toyota-bilejerne især får en god oplevelse hos forhandlerne og på værksteder.

Blandt de 23 bilmærker, som blev undersøgt i AutoIndex, opnår Toyota en suveræn førsteplads på kundeoplevelse hos forhandlere og på værksteder.

I AutoIndex fremhæver Toyota-bilejerne blandt andet

  • Imødekommende og professionelt personale.
  • Troværdig og professionel rådgivning før, under og efter køb af bil.
  • Høj standard i show-room og kundeområde.
  • Høj kvalitet og service på værkstedet uanset bilens alder.
  • Imødekommenhed og problemløsning på værkstedet.
  • Overholdelse af aftaler, når bilen er på værksted.

Toyota Relax - Toyota Batteri Tryghed - Toyota DÆKning

Toyota bestræber sig altid efter at levere den bedste service og tryghed til kunderne, og har derfor også lanceret mange nye koncepter for at skabe det bedst mulige miljø som Toyota-ejer. 

Toyota Relax - 10 års serviceaktiveret garanti

Toyota Relax blev introduceret i slutningen af 2021 og er en serviceaktiveret garanti, der omfatter nye såvel som brugte Toyota'er. Den serviceaktiverede garanti er i forlængelse af Toyotas 3 års fabriksgaranti, og gælder i op til 10 år, eller 160.000 km, hvad end der kommer først. Det eneste man skal gøre er at følge serviceintervallet hos et autoriseret Toyota værksted.

Toyota giver batteritryghed på op til 1 mio. km på ny elbil

Mobilitetskoncernen viser deres mange års erfaring med udviklingen af batterier, og lover 10 års brug eller op til 1 mio. km's kørsel, hvad end der kommer først.

Toyota stempler til sommer, for alvor ind på elbils markedet. Med lanceringen af den nye bZ4X, Toyotas første 100% elektriske bil, starter mærket et nyt kapitel i deres historie, med mange fremtidsplaner. 

Toyota bZ4X forventes at blive lanceret i Danmark omkring Juni 2022, og i den sammenhæng har Toyota også valgt at synliggøre deres lid til produktet.  Toyota lover nemlig at batteriet efter 10 år eller 1 mio. kilometer, hvad end der kommer først, som minimum har 70% af sin oprindelige kapacitet. Det betyder at man som Toyota elbils ejer, er sikret en god rækkevidde selv efter adskillige år og kilometer. Det er en garanti, som bygger på over 25 års erfaring med elektrificering af biler, siden Toyota lancerede Prius tilbage i 1997. 

Toyota DÆKning

Dine dæk er dagligt udsat for små skader forårsaget af ødelagte vejbelægninger og skarpe genstande – og en punktering eller skade på dækket kommer sjældent belejligt. Med Toyota DÆKning, lader du os klare problemet, så du kan slappe af og nyde hver en tur i bilen.

Ro i sindet
Dine dæk er dækket ved skader og punkteringer (hærværk og slidte dæk er ikke dækket).

Bekvemmelighed
Bugsering tilbydes til det nærmeste autoriserede Toyota-værksted.

Kvalitet
Arbejdet udføres af folk, der kender din bil bedst - uddannede Toyota-teknikere.

DÆKning
Dækreparationer eller -udskiftninger udføres uden beregning og udelukkende af Toyotas autoriserede værksteder.

Lyst til at læse mere om Toyota?

Via nedenstående links kan se vores udvalg af nye og brugte Toyota'er, samt bestille tid jeres næste autoriserede service.