Fornem nominering til STS Biler A/S

STS Biler A/S, som driver Toyota-bilhuse i Holstebro, Herning, Skive, Ikast og Lemvig, er nomineret til én af autobranchens fineste priser. Som en af fem nominerede er STS Biler A/S indstillet til prisen som ”Årets Nyvognsforhandler 2019” til Auto Awards, der finder sted i Cirkusbygningen i København, tirsdag den 19. november 2019.

– Jeg er pavestolt, både personligt og på alle ca. 100 medarbejderes vegne, siger STS-direktør Ejgild Christensen. Vi har gennem flere år, så godt som på daglig basis, arbejdet målrettet med ”kunden i centrum”. Ikke bare som en floskel, men med baggrund i vores japanske rødder og Toyotas normer. Vores egenudviklede lille, røde værdibog udtrykker også klart, hvordan vi udlever og efterlever vores fokus på kundetilfredshed. Det er fantastisk tilfredsstillende at opleve, det er blevet bemærket i branchen.

Nomineringen til Auto Awards 2019 er foretaget af en jury bestående af 25 absolut sværvægtere i den danske bilbranche.

– Det er ikke første gang STS Biler A/S vinder en pris, 6 år i træk er vi blevet kåret som årets forhandler i Toyota-regi med den såkaldte Ichiban-pris. Og sidste år vandt vi ”Byens Bedste Autohandler” i Holstebro. Men denne nominering er med til at tage os et trin op. At være nomineret her, når det handler om HELE branchen i HELE landet, er noget ganske særligt, fastslår Ejgild Christensen.

– Vi må også indrømme, at vi er heldigt stillet med det mærke, som vi forhandler. Toyota er uden sidestykke det mærke, som mobiliserer den bedste kundetilfreds i branchen, ikke mindst med baggrund i vores bilers enorme driftssikkerhed. Det gør jo ikke tingene sværere, når varene er iorden, mener Ejgild Christensen, der også peger på, at Toyotas miljøfokus rammer tidsånden helt perfekt.

Omkring 60% af STS Bilers kunder vælger den miljørigtige hybrid-løsning, der i et mix mellem en selvopladende el-motor og en benzin-motor performer ganske fornemt på mindre CO2-udledning. Det lader sig selvfølgelig kun gøre, fordi lige præcis Toyota er markedsledende på hybrid-teknologien og tilbyder stort set alle sine modeller som hybrider. Det betyder f.eks., at ca. 75% af alle hybrid-biler på de danske veje er Toyotaer.

– Toyota-fabrikkerne er max fokuseret på klimapåvirkning. Mærkets klimafokus arbejder med et 2050-mål om at være 100% klimaneutral, både som producent og ude hos os forhandlere, pointerer Ejgild Christensen. Det udmønter sig f.eks. i, at vi ikke hovedløst går efter udvikling af rene el-modeller, som  okumenterbart er langt mere klimabelastende end hybriderne, hvis der anlægges en total livscyklusbetragtning. Derfor arbejder Toyota med hybriderne og alternative drivmidler. Og det oplever vi, at vores kunder kvitterer for.

Alle der vil medvirke til at løfte STS Biler øverst på podiet kan personligt afgive sine stemmer på:
https://autoawards.herokuapp.com/webSignUp

– Jeg håber, at vi kan få vores tilfredse kunder og andet godtfolk i vores område til at stemme til vores fordel og dermed vise, at MIDT- OG VESTJYLLAND STYRER, griner Ejgild Christensen, der også lover, at hvis STS Biler A/S vinder prisen, så pakker STS Biler A/S én af de populære hybrid-modeller ind i guldfolie, og udlodder den kvit og frit i 14 dage til en heldig midt- og vestjyde. Og så smider vi også en god middag for 2 oven i pokalen, lover han.