Vi mobiliserer det lokale erhvervsliv

STS Biler tilbyder en bred vifte af solide erhvervsbiler og smarte services, der er skabt til at levere den driftssikkerhed og support, som din virksomhed skal bruge i en travl hverdag med mobilisering af personel og levering af materialer, varer og services. Alt sammen med dokumenteret driftssikkerhed, markedets bedste finansiering og 10 års serviceaktiveret garanti.

Se varianter og specifikationer – Klik på den ønskede model:

Yaris Van

Yaris Van

Yaris Cross Van

Yaris Cross Van

Corolla Van

Corolla Van

Corolla Cross Van

C-HR Van

bZ4X Van Elektrisk

RAV4 Van

RAV4 Plug-in Hybrid Van

Hilux Van

Land Cruiser 150 Van

Proace City

Proace City Electric

Proace

Proace Electric

Proace Verso

Proace Verso Electric

Vores 9 unikke erhvervsservices

FLÅDESTYRING

Få installeret løsning med kørselslogbog og -regnskab, online driftsstatus og servicebehov inkl. periodiske skift, flådestatistik, live tracking på aktivt kort, hastighedskontrol, køretøjslister med kørselsdata m.v.

1:1 OPBYGNING

Vi har rammen og fundamentet til at skabe lige præcis den varevogn, som afspejler og matcher din forretning og dine behov i hverdagen på vej mod maksimal brugsoptimering og kundetilfredshed hos dine kunder.

10 ÅRS GARANTI

Vi tilbyder 10 års serviceaktiveret garanti på alle vores varevogne og firmabiler. Det gør vi selvfølgelig kun, fordi Toyota gennem de seneste 20 år – dokumentérbart – har været verdens mest driftssikre bilmærke.

DEKORATION

Vores erfaring med bildekoration er årelang. Vi klarer det hele fra blanke biler til et lækkert og iøjnefaldende design på alle størrelser af dine varevogne. Enten ud fra en ny ide eller i henhold til din eksistende designlinje.

FINANS & FORSIKRING

Billån, leasing og forsikringer til erhvervsbiler er en jungle. Men vores store erfaring og en række af Danmarks bedste leverandøraftaler, kommer dig tilgode, når vi sammensætter stærkt konkurrencedygtige totalløsninger.

INDRETNING

Vi tilbyder et stort program af professionelle udstyrs- og indretningsløsninger til alle størrelser af varevogne, ladvogne og vans; Alle med det mål at optimere arbejdet, tiden og transporten af lige netop dine emner.

SERVICE UDEN BØVL

No matter what, vi sørger for at det kører for din forretning, dine medarbejdere og din logistik. Vores serviceaftaler holder dig på vejen og sikrer 24-7-drift med ekspres- og natteservice, vejservice og lånebiler.

DÆK & FÆLGE

STS Biler A/S er leverandør af kvalitetsdæk – sommer, vinter og helårs – til alle modeller og fælgstørrelser. Med en STS-serviceaftale, får du 30 % rabat på listeprisen + årsbonus ved køb af dæk til dine erhvervsbiler.

LEJE & SUPPLEMENT

Fleksibilitet er et afgørende konkurrenceparameter. Vores muligheder for korttidsleje og supplement(på alle mærker) kan tilpasse din varevognspark præcis til situationen, dine opgaver og en variende medarbejderstab.

Giv dig selv mere overskud

Med Toyota Business Komplet får styr på alle bilerne i din virksomhed – Nemt og overskueligt, så du sparer et hav af timer hen over året. Med mindre administration. Til de rigtige priser. Og med et hav af rabatter.

Vi samler det hele ét sted med leasingydelse/finansiering, forsikring, service, ejerafgift, brændstof, bonusser og rabatordninger. Kun med én samlet faktura på hele molevitten. Så kan du flytte hænder og hoved til et sted, som giver mere overskud til dig og din virksomhed.

 

Virksomheder vi holder kørende

Madsen Byg
Tejs og Kåre Madsen

”Vi har 4 varevogne, alle fra STS Biler, hvor vi gennem de sidste 18 år også har fået serviceret bilerne. Det er ganske enkelt uovertruffen service. De er altid parat til at hjælpe os, så vi kan holde vores virksomhed kørende. F.eks. er deres aftenservice en kanon-ide, så vi ikke skal undvære vores biler i arbejdstiden.

Sammen med deres SMS-indkaldelser af de enkelte biler gør det, at vi slipper vi for at bøvle med aftaler og tilrettelæggelse. Både ved service og ved evt. reparationer. Det fungerer super og er bare én af de små ting, som er med til at gøre dagligdagen lidt lettere.”

Lund & Erichsen A/S
Dir. Allan Ramsing

”Vores 45 medarbejdere er booket hårdt op, og de er hver dag afhængig af vores 30 biler, for at kunne overholde deres aftaler. Derfor er det jo afgørende, at bilerne fungerer optimalt. Og det hjælper STS Biler os med på bedste vis.

Vi har fået serviceret vores biler hos STS Biler, så længe jeg husker, og ikke nok med at jeg er tilfreds med den tekniske del, så oplever jeg en venlighed, fleksibilitet og parathed til at få service og reparationer til at passe ind i VORES dagligdag. Og det er vi glade for!”

Kajakfreak.dk
Ejer Brian Justesen

”Jeg er glad for vores varevogne, og vi har fået fantastisk service hos STS Biler. Da en af vores tidligere varebiler gav op, fandt de straks en god løsning for at holde os kørende, indtil vi kunne få vores nye bil i præcis den størrelse og farve, som vi ønskede.

Vores seriveaftale klarer det hele, og det er befriende bare at kunne køre uden at tænke på værkstedsregninger og alt muligt andet med varebilerne.

Mine bedste anbefalinger.”

IMG 0085 (2)
Hilux_Birch_anlæg
Anders Trærup MAJ20
Mogensen MAJ20
Skorstensfejeren MAJ20
Eurocon - Toyota PROACE
Anlægspavillionen_PROACE
PROACE_Byggefirmaet-Stig-Gade
PROACE_Byskov-Blik
PROACE_Eiler-Thomsen
PROACE_Elwerk
PROACE_JCC-byg
PROACE_Madsen-Byg
PROACE_Kajak-Freak
Hilux_Jyllandsakvariet
Yaris_Uddannelscenter_Holstebro
PROACE-VERSO_Odin-Teatret
PROACE_Søgaard_VVS
PROACE_Saugaard-Jensen
PROACE_Fur-Bryghus
PROACE_Søren_Murer
PROACE-VERSO_Rydhave-Slots-Efterskole

Tag fat i din lokale erhvervsrådgiver

Holstebro 

Rasmus Thorsen

Salgschef erhverv - Partner

+45 97 42 34 11 rt@sts-biler.dk

Herning

Ikast

Lemvig

Jimmy Iversen

Salgsansvarlig & Afd. leder

+45 97 82 17 00 jiiv@sts-biler.dk

Skive

René Fuglsang

Salgsansvarlig

+45 97 52 91 11 refu@sts-biler.dk

Viborg

Mads Marinus Kristiansen

Salgsansvarlig

92 15 88 84 mamk@sts-biler.dk

Hobro

Jacob Rosborg Mathiassen

Salgsansvarlig - Afd. leder

24 65 25 99 jarm@sts-biler.dk

Bjerringbro/Løvskal

Morten Lihn

Salgsansvarlig - Afd. leder

20 14 23 22 moli@sts-biler.dk