Vi holder det lokale erhvervsliv kørende

Hos STS Biler finder du et stort udvalg af Toyota Professional firma, taxa, og varebiler. 

Lige på og hårdt!

  • Verdens mest driftsikre bil.
  • Danmarks mest tilfredse kunder.
  • Markedets grønneste profil.
  • Bedste brændstoføkonomi.
  • Største program af hybridmodeller.

- Hvilken forretning skal du ha’ op og køre?

Se hele vores erhvervsprogram

Vi er på vej...

Uanset din forretnings størrelse og formål er vi parat til at komme forbi og demo vores biler, ta’ en snak om mulighederne og give dig et uforpligtende tilbud.

Hør mere om:

  • Udstyr og indretning
  • Dekoration
  • Finansiering: Lån eller leasing?
  • Serviceløsninger
  • Vognadministration

Sammen finder vi den løsning, der matcher din forretning, dine opgaver og dine kunder.

Toyota Business Komplet

Vil du gerne nemt kunne administrere din bil/dine biler til dit firma? Så er Toyota Business Komplet måske noget for dig. Toyota Business Komplet er ret simpel og koster det samme, uanset hvor mange ydelser, du ønsker at administrere. Toyota Business Komplet koster 50 kr. ekskl. moms pr. bil pr. måned, lige meget om du har én eller flere firmabiler.

Det hele ét sted
Fokuser på din forretning, og brug mindre tid på at administrere dit køretøj/dine køretøjer. Med Toyota Business Komplet kan du få en samlet faktura for forsikring, service, ejerafgift, leasingydelse og brændstof. Du kan hele tiden holder øje med dine udgifter på flådeportalen, så du altid ved, hvor meget du skal betale.

Lyder det som noget for dig? Ring til os på 97 42 34 11, så du kan komme i gang med det samme.

Hvordan kan  Toyota Business Komplet hjælpe dig?

Ny uden at koste mere

”Jeg er rigtig glad for vores nye, virkelig fede ProAce. Den er en fornøjelse at køre i – Og arbejde sammen med. Den trækker let vores store kajaktrailer. Man sidder helt kanon i den. Fedt automat-gear, der sammen med alt udstyret gør det ret let og overskudsagtig at ”trille rundt” i en ellers travl hverdag. F.eks. gør bak-kameraet det til en leg at svinge ind med traileren. 

Split-dørene i bagenden gør det let at komme ind i varerummet – Også når traileren er på, eller jeg har en lang kajak på taget. Jeg skal heller ikke glemme den lille klap i varerummet. Den er genial; Den skaber ekstra længde, så vi kan have en lille kajak, beachflag mv. med inde i bilen.

Vi har fået fantastisk service hos STS biler. Da vores tidligere varebil gav op, fandt de straks en god løsning for at holde os kørende, indtil vi kunne få vores nye bil i præcis den størrelse og farve, som vi ønskede.

Selv om jeg synes, at det var en hård beslutning, at skulle lease en bil med fuld service i stedet for eje, er det befriende bare at kunne køre uden at tænke på værkstedsregninger. 

Når vi regner på økonomien i forhold til den gamle, så er der faktisk ingen forskel – Altså lige bort set fra at vi nu kører i en ny, fed van.

Mine bedste anbefalinger.”
Brian Justesen, ejer Kajak Freak.dk

Udvalgte leverede erhvervsbiler

1/1

Få fat i en erhvervsrådgiver allerede i dag

Rasmus Thorsen

Afd. leder - Salgschef - Partner

+45 97 42 34 11 rt@sts-biler.dk

Morten W. Friis

Bilrådgiver

+45 96 60 15 66 mwf@sts-biler.dk

Jimmy Iversen

Bilrådgiver

+45 97 82 17 00 jiiv@sts-biler.dk

René Fuglsang

Bilrådgiver

+45 97 52 91 11 refu@sts-biler.dk