Vi er lokalt forankret 

Vi har gjort det til en mærkesag at involvere os i områdets og vores kunders interesser indenfor sport og kultur.

Her har vi udvalgt en række aktører, som med hjerte og dygtighed medvirker til at øge stoltheden over det midt- og vestjyske område og samtidig giver STS Biler en tilstedeværelse og synlighed, der understøtter vores – og vores kunders – værdier.

Som supplement til disse ”større sponsorater” har vi valgt at fokusere på lokale initiativer og ildsjæle, som 2 gange årligt kan søge og blive udvalgt som modtagere af midler fra STS Bilers IldsjælePulje. Der udloddes samlet 75.000 kr årligt. Se mere om IldsjælePuljen her.

Her kan du læse, hvad nogle af vores samarbejdspartnere siger om vores sponsortilstedeværelse:

”STS Biler A/S har gennem mange år været en stærk og trofast partner i udviklingen af TTH Holstebro.
Partnerskabet har givet meget til klubben, og her har både medarbejdere, spillere og frivillige oplevet STS Biler som en partner som bare VIL klubben det bedste.”

Direktør TTH Holstebro, John Mikkelsen

Herning Blue fox

”STS Biler har involveret sig i Herning BlueFox. På alle niveauer. I arenaen. På de frivillige. Og i vores netværk. Så det lader til at de er glade for samarbejdet. Det er vi i hvert tilfælde”

Sales Manager Herning BlueFox, Christian Hostrup

”Herning-Ikast Håndbold er meget glade og stolte over det gode og langvarige samarbejde der mellem klubben og STS Biler. Vi oplever en fantastisk fleksibilitet og altid imødekommenhed når vi henvender os. Der er styr på tingene, fra lokal forhandler til hovedkontoret. Herning-Ikast Håndbold giver STS biler de bedste anbefalinger.”

Administrations- og salgschef Herning-Ikast Håndbold, Simon Mølhede Hørdum

”Skive FH sætter stor pris på vores mangeårige samarbejde med STS Biler. Det giver os mulighed for at sætte Skive på landkortet via håndbolden samtidig med at vi og vores gode frivillige gerne hjælper STS Biler ved interne arrangementer, hvilket vidner om en stærk relation.”

Direktør Skive FH, Peter Andersen