Sammen sætter vi Midt- og Vestjylland på landkortet

Vi har gjort det til en mærkesag at involvere os i områdets og vores kunders interesser indenfor sport og kultur.

Her har vi udvalgt en række aktører, som med hjerte og dygtighed medvirker til at øge stoltheden over det midt- og vestjyske område og samtidig giver STS Biler en tilstedeværelse og synlighed, der understøtter vores – og vores kunders – værdier.

Som supplement til disse ”større sponsorater” har vi valgt at fokusere på lokale initiativer og ildsjæle, som 2 gange årligt kan søge og blive udvalgt som modtagere af midler fra STS Bilers IldsjælePulje. Der udloddes samlet 75.000 kr årligt. Se mere om IldsjælePuljen her.

Her kan du læse, hvad nogle af vores samarbejdspartnere siger om vores sponsortilstedeværelse:

TTH Holstebro

”STS Biler A/S har gennem mange år været en stærk og trofast partner i udviklingen af TTH Holstebro.
Partnerskabet har givet meget til klubben, og her har både medarbejdere, spillere og frivillige oplevet STS Biler som en partner som bare VIL klubben det bedste.”

Direktør TTH Holstebro, John Mikkelsen

Herning Blue fox

”STS Biler har involveret sig i Herning BlueFox. På alle niveauer. I arenaen. På de frivillige. Og i vores netværk. Så det lader til at de er glade for samarbejdet. Det er vi i hvert tilfælde”

Sales Manager Herning BlueFox, Christian Hostrup

Herning-Ikast Håndbold logo

”Herning-Ikast Håndbold er meget glade og stolte over det gode og langvarige samarbejde der mellem klubben og STS Biler. Vi oplever en fantastisk fleksibilitet og altid imødekommenhed når vi henvender os. Der er styr på tingene, fra lokal forhandler til hovedkontoret. Herning-Ikast Håndbold giver STS biler de bedste anbefalinger.”

Administrations- og salgschef Herning-Ikast Håndbold, Simon Mølhede Hørdum

”Skive FH sætter stor pris på vores mangeårige samarbejde med STS Biler. Det giver os mulighed for at sætte Skive på landkortet via håndbolden samtidig med at vi og vores gode frivillige gerne hjælper STS Biler ved interne arrangementer, hvilket vidner om en stærk relation.”

Direktør Skive FH, Peter Andersen

Toyota TestDrive 

Sarah Iversen, Toyota Corolla 2.0 Hybrid Touring Sports

 

Stregspiller hos Herning-Ikast Håndbold, Sarah Iversen, prøvekører Toyota Corolla 2.0 Hybrid. Forventningerne til bilen er høje, særligt til den kraftfulde motor. Klik på knappen og se mere om hende forløb med bilen.

Simon Gade, Toyota Corolla 2.0 Hybrid Hatchback

 

Målmand hos TTH Holstebro, Simon Gade, har prøvekørt den fede Hatchback, som passer perfekt til en ung fyr som ham. Bilen fik næsten topkarakter, klik nedenfor og se hvorfor Corolla fik fine anmeldelser af Simon Gade. 

Louise Burgaard, Toyota C-HR 1.8 Hybrid 

 

Tidligere back hos Herning-Ikast Håndbold, Louise Burgaard, prøvekørte den fede Toyota C-HR. Udstyret og designet var hendes klare favoritter ved bilen, hun mener dog også at Hybrid har en klar fremtid. Klik nedenfor og se hvordan det gik da Louise blev Hybridejer for en stund. 

Sponsoroverblik

På kortet kan du klikke dig rundt og se, hvor vi er repræsenteret som sponsor i det midt- og vestjyske område: