PROACE CITY VERSO 

BENZIN + DIESEL


Pris

Fra 214.900 kr. 


CO2-udledning

Fra 140 - 160 g/km


Brændstofforbrug 

Fra  16,3 - 18,8 km/l

Modelvarianter

PROACE CITY VERSO COMBI
Medium/1 skydedør/5 sæder

PROACE CITY VERSO FAMILY
Medium/Db. skydedør/5 sæder

PROACE CITY VERSO FAMILY
Medium/Db. skydedør/7 sæder

Velkommen til familiens nye darling

PROACE CITY VERSO er familien Danmarks nye bedste ven på vej til skole, arbejde, fritidsinteresser og ferieeventyr. Rummeligheden og fleksibiliteten er enorm. Den kommer i to længder – med plads op til 7 personer – og byder på et hav af smarte opbevaringsløsninger. På krogen trækker PROACE CITY VERSO op til 1.3 ton.

1/1

En kort, en lang...

PROACE CITY VERSO tager form efter din familie. Kort eller lang. Med udstyrspakkerne Combi eller Family som dækker paletten fra praktik til luksuskomfort. Benzin eller Diesel-motorer i 4 varianter – Alle kvikke med lav CO2-udledning. Manuel- eller automatgear.
– Hvordan ser din famile ud?

Combi-modellen

COMBI-modellerne har det, der skal til: A/C, fartpilot, skumringssensor, sideskydedør, der letter adgangen til bagsædet, automatisk nødbremse, vognbane-assistent, skiltegenkendelse, 6 airbags, el-betjente sideruder, radio med bluetooth og centrallås med fjernbetjening. – Værs’go og kør...

Family-modellen

Her får du luksusudgaven med 16” alufælge, mul-tifunktionsrat i læder, forsæder med varme, Apple Carplay, oplukkelig rude i bagklappen, skydedøre i begge sider, indfarvede kofangere, bakkamera, aut. klimaanlæg, ekstra tonede ruder, el-foldbare side-spejle og masser af andre detaljer og finesser.

Det intellegente familiemedlem

Der er tænkt over ALT. Ratbetjening, bakkamera, parkeringssensor, touch-display, Apple Carplay, klimaanlæg og Toyota Safety Sense, som læser vejskilte, holder vejbanen, holder afstand og træder på bremsen, hvis der er noget, du overser. Summen er afslappet kørsel og god stemning i bilen.

Unger, indkøb eller køreferie...

Slå op, slå ned, udvid og transformér. PROACE CITY VERSO kan det hele med nogle få og enkle greb. Fører, passagerer – store som små – , gods og bagage har rigeligt med plads til at gøre turen til en fornøjelse, uden at tage familien ud af sin komfortzone.

Ser mere om Toyota PROACE CITY VERSO

Har du spørgsmål?

Jeg giver hermed STS Biler tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.