PROACE CITY VAN 

BENZIN + DIESEL


Pris eksl. moms

Fra 99.900 kr. 


CO2-udledning

Fra 142 - 168 g/km


Brændstofforbrug 

Fra  13,5 - 18,5 km/l

Modelvarianter

PROACE CITY VAN BASE
Medium/Long, Enkelt/Uden skydedør

PROACE CITY VAN COMFORT
Medium/Long, Enkelt/Dobbelt skydedør

PROACE CITY VAN COMFORT ONE
Long, Dobbelt skydedør

Den lille varebil, der tænker stort

Med den nye PROACE CITY får du en funktionel, alsidig og let at gå til varebil velegnet til bykørsel. Den suveræne ladelængde og det generøse rumfang mellem for- og baghjul gør det let at få plads til to Euro-paller side om side. Og så er komforten og udstyrsmulighederne uovertrufne. En skøn lillebror til vores erhvervsprogram. Og din dagligdag.

1/1

En kort, en lang...

PROACE CITY Van leveres i 2 længder. Varerummet er op til 3,9 m3 med en lasteevne på 1.000 kg. Vælg mellem benzin- og dieselmotorer med op til 130 hk og 8-trins automatgear.  – Hvilken model passer bedst til din hverdag?

Praktisk og enkel

Den nye frække dreng i klassen for små smarte varevogne er kommet til byen. PROACE CITY er som skabt til bykørsel og bringer dig let gennem trafikken. Med skydedørene på siderne, brede bagdøre eller bagklap, kan du nemt komme til din last – Og med Smart Cargo System kan du tilpasse din bil til både vægt og længde af din last.

Luksus med PROACE CITY COMFORT

Den rummeligt kabine og velorganiserede instrumentbræt giver dig en komfortabel kørsel i PROACE CITY.
Vælg f.eks. COMFORT-modellen med et hav af luksus-udstyr, som blandt andet andet SmartCargo, komfort førersæde, el-foldbare sidespejle, aircondition, fartpilot, el-opvarmelige sæder og Apple Carplay.

Få overblik over det usynlige

Med Smart Active Vision får du nemt og sikkert et overblik, når du kører og manøvrerer din PROACE CITY. Kameraerne i sidespejlet og bagpå bilen giver dig et realtidsbillede af situationen bagved og ved siden af din bil. Billederne vises på den loftsmonterede 5” skærm.
Kort sagt: Blinde vinkler forvandles til sikkert overblik! 

Udvalgte Toyota PROACE CITY VAN, se alle her

Ser mere om Toyota PROACE CITY VAN

Har du spørgsmål?

Jeg giver hermed STS Biler tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.