Til Menu  

Privatleasing

Du skal gøre dig en række overvejelser, inden du beslutter dig for enten at lease eller købe en bil. Hvad er dit kørselsbehov, og hvor forudseeligt er det? Hvor meget betyder det for dig selv at eje din bil og have den frihed, det medfører? Hvor længe vil du have din bil?

Privatleasing STS Biler

Kørselsbehov ved privatleasing

Lad os starte med kørselsbehovet. Prisen på din leasingaftale vil afhænge af dit årlige kørselsbehov. En leasingaftale vil inkludere minimum 15.000 km pr. år og kan øges med intervaller på 5.000 km. Hvis du godt kunne tænke dig at tage på spontan bilferie, skal du overveje, om du har plads i dit årlige kørselsbehov, eller om du vil øge antal kilometer pr. år i din leasingaftale. Hvis du har ekstraordinært højt kørselsbehov, kan det nogle gange betale sig at undersøge, om det vil være billigst at lease eller købe en bil.

Servicefordele ved privatleasing

Når du privatleaser en Toyota, så er det inkl. en serviceaftale. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om udgifter til service eller uforudsete reparationer på bilen, da alt er inklusiv. Du skal blot følge serviceplanen, som fremgår af bilens servicebog. Og hvis du fx punkterer et dæk, er din bil omfattet af gratis Eurocare-vejhjælp. Det giver ro i sindet og budgetsikkerhed.

Ny bil eller privatleasing – hvor længe vil du have din bil?

En hurtig lille huskeregel, når du står med den store leasing vs. køb-debat, er, om du vil have din bil i 2-3 år eller 4+ år. Rundt regnet er det nemlig her afskrivning og leasingudgift går op i en højere enhed.

En leasingaftale vil typisk bedst kunne betale sig på en 2 eller 3-årig basis, mens en bil ved bilkøb ikke afskrives lige så voldsomt efter de første 3 år. Det kan selvfølgelig kræve en udskiftning af sliddelene efter de første ca. 70.000 km, men en velholdt bil solgt efter 5 gode år kan oftest bedre betale sig end at lease en bil i 4 år. Her kan man argumentere for, at følelsen af at eje sin egen bil kan udfordres af fristelsen til bæredygtigt at kunne få ny bil hvert 2. år.

Dette får du når du privatleaser en Toyota hos STS Biler

  • Vejhjælp i hele Europa inkluderet i prisen

  • Fuld økonomisk overblik, så du har en fast pris pr. måned

  • Service inkluderet i leasingprisen, herunder A/C service

  • Erstatningsbil ved service er inklusiv i prisen

  • Lave startydelser som altid inkluderer alle etableringsomkostninger

  • Mulighed for at medlease ekstraudstyr

  • Vi køber gerne din nuværende bil

  • FDM godkendt leasingaftale

  • Gode opsigelsesmuligheder, efter 12 måneder kan du opsige aftalen med 1 måneds varsel

 

Se mere om priser og betingelser