Toyota har stærke finansieringsløsninger til virksomheder

Toyota Finansiering og fleet management kan tilpasses din virksomhed, behov og ønsker 

Ved at vælge Toyotas finansieringsløsninger, er der gode muligheder for at tilpasse en aftale til jeres behov. Toyotas eget finansieringsselskab, Toyota Financial Services, tilbyder finansierings- og fleet management aftaler til virksomheder og erhvervsfolk. Der er altid rådgivning hele vejen igennem forløbet, så du er sikker på du træffer det bedste valg for din virksomhed. Toyota Financial Service og salgskonsulenterne i bilhusene sørger for alt det praktiske ift. vedligeholdelse og service.

Toyota Billån og Leasing

Uanset om du ønsker at eje eller lease din næste Toyota erhvervsbil eller firmabil, så har du rig mulighed gennem Toyota Financial Service. Der tilbydes favorable låneaftaler med mulighed for fleksibel finansiering, der er tilpasset efter virksomhedens behov. Er du mere til leasing, så er der rig mulighed for at erhvervslease dine biler gennem Toyota. Gælder både offentlige og private virksomheder, og kan tilpasses efter behov. 

Firmabiler hos Toyota

Som bruger af firmabil beskattes du af firmabilens anskaffelsessum også kaldet beskatningsgrundlaget. Til gengæld skal du ikke bekymre dig om drift og vedligeholdelse, herunder brændstofudgifter, reparationer, forsikring m.m. Faktorer som vægtes højt af mange.

Din økonomiske konsekvens af at vælge firmabil kan du beregne her.

Fleet Management

Uanset om virksomheden har mange eller få køretøjer, kan Fleet Management være en god løsning. En Fleet Management-aftale med Toyota Financial Services betyder, at vi løser alle de administrative opgaver i forbindelse med virksomhedens firmabiler, og vi sikrer en effektiv styring af bilflåden.

Læs mere på Toyota.dk

Spørg din lokale salgsrådgiver

Holstebro

Lemvig

Jimmy Iversen

Salgsansvarlig & Afd. leder

+45 97 82 17 00 jiiv@sts-biler.dk

Ikast

Herning

Skive

René Fuglsang

Salgsansvarlig

+45 97 52 91 11 refu@sts-biler.dk

Viborg

Mads Marinus Kristiansen

Salgsansvarlig

92 15 88 84 mamk@sts-biler.dk

Hobro

Jacob Rosborg Mathiassen

Salgsansvarlig - Afd. leder

24 65 25 99 jarm@sts-biler.dk

Bjerringbro/Løvskal

Morten Lihn

Salgsansvarlig - Afd. leder

20 14 23 22 moli@sts-biler.dk