Til Menu  

Finansiering

Finansiering af Toyota, hos STS Biler

Hos STS Biler sælger vi ikke kun biler af høj kvalitet. Vi tilbyder også markedets mest attraktive billån, når du vælger at finansiere dit næste bilkøb gennem Toyota Financial Service.

Nedenfor kan du læse om de forskellige finansieringsløsninger eller prøv den smarte låneberegner.

Du er altid velkommer til at kontakte STS Biler - din lokale Toyota forhandler i HolstebroLemvigIkast, Herning og Skive for flere informationer om billån der passer til netop dig.

Toyota Billån

Ny eller brugt? Fast eller variabel rente? Toyota Financial Services giver dig alle muligheder.

Du skal blot være i stand til at lægge en udbetaling på mindst 20% af bilens pris – så finder vi en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Læs mere om vores standard billån.

Toyota Elitelån

Er din økonomi sund og god, er der mange fordele ved at vælge et Elitelån frem for et almindeligt billån.

Et Elitelån er en meget attraktiv og yderst konkurrencedygtig finansieringsløsning uden skjulte gebyrer i form af rategebyrer eller andet.

Da vi ikke tager ejendomsforbehold i bilen, får du nogle helt kontante fordele: Du sparer flere tusind kroner til både tinglysning og stempelafgift til staten.

Læs mere om Elitelån.

Toyota +10-lån

+10-lån er en fin genvej til en ny bil for dig, der ikke lige har mulighed for at lægge 20 % i udbetaling.

+10-lån er en attraktiv finansieringsmulighed uden skjulte gebyrer til staten, hvor du selv bestemmer udbetalingen, så længe den er på mindst 10 % af bilens pris, dog minimum kr. 10.000.

Læs mere om +10-lån.

Toyota 0-lån

Har du brug for en ny bil og er din friværdi i din nuværende bil meget lille? Har du brug for en bil og kan ikke afse pengene til udbetalingen?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, kan et 0-lån gennem Toyota Financial Services være en løsning for dig. 0-lån er et lån uden udbetaling, hvor du blot betaler en lidt højere rente, end på vores andre lån.

Læs mere om 0-lån.

Toyota banker bankerne!

Forbrugerrådets magasin Tænk har for 5. gang i træk kåret Toyota som værende bedst i test og Danmarks bedst billån.

Læs mere her