Find din nye varebil hos STS Biler A/S

Og få en driftssikker og serviceminded partner – Med markedets bedste garanti

Hilux

En stærk pick-up med optimeret karrosseri og kvalitet ned til mindste detalje. Med udgangspunkt i bilens legendariske styrke og pålidelighed, har Toyotas ingeniører optimeret chassisrammen og karrosseri. – Toyotas kendte kvalitet er ganske simpelt indbygget i hver eneste detalje.

Proace

Imponerende kapacitet og fleksibelt design. Proace er en af de bedste i sin klasse. Behagelig kørekomfort og ergonomiske sæder betyder, at du stiger veloplagt ud af Proace, selvom turen har været lang. Proace leveret i 3 forskellige længder og indrettet efter dine ønsker og behov.

Proace Electric

Kører lige ind på din ESG-regnskab...Nye tider, men stadig den praktise og rummelige Proace i flere karosserityper med lave driftsudgifter og en imponerende lasteevne samt påhængsvægt. Hurtig opladning via stander eller vægboks i virksomheden eller hjemmet.

Proace City

Den lille varebil, der tænker stort. Proace City er en funktionel, alsidig og let at gå til varebil veleget til bykørsel med suveræn ladelængde og et generøst rumfang, som gør det let at få plads til to Euro-paller side om side. Find din variant, som opfylder dine krav til en kvik by-varebil.

Proace City Electric

Den ultimative varebil til dig, der er på vej ind i en mere miljørigtig fremtid. Det eneste der ikke er plads til i Proace City Electric er kompromiser. Her får du kvalitet og pålidelighed med Toyotas anerkendte teknologi og innovative funktioner til håndtere enhver udfordring på vejen ud til kunden.

Derfor skal du vælge varevogne fra STS Biler A/S

FLÅDESTYRING

Få installeret løsning med kørselslogbog og -regnskab, online driftsstatus og servicebehov inkl. periodiske skift, flådestatistik, live tracking på aktivt kort, hastighedskontrol, køretøjslister med kørselsdata m.v.

1:1 OPBYGNING

Vi har rammen og fundamentet til at skabe lige præcis den varevogn, som afspejler og matcher din forretning og dine behov i hverdagen på vej mod maksimal brugsoptimering og kundetilfredshed hos dine kunder.

10 ÅRS GARANTI

Vi tilbyder 10 års serviceaktiveret garanti på alle vores varevogne og firmabiler. Det gør vi selvfølgelig kun, fordi Toyota gennem de seneste 20 år – dokumentérbart – har været verdens mest driftssikre bilmærke.

DEKORATION

Vores erfaring med bildekoration er årelang. Vi klarer det hele fra blanke biler til et lækkert og iøjnefaldende design på alle størrelser af dine varevogne. Enten ud fra en ny ide eller i henhold til din eksistende designlinje.

FINANS & FORSIKRING

Billån, leasing og forsikringer til erhvervsbiler er en jungle. Men vores store erfaring og en række af Danmarks bedste leverandøraftaler, kommer dig tilgode, når vi sammensætter stærkt konkurrencedygtige totalløsninger.

INDRETNING

Vi tilbyder et stort program af professionelle udstyrs- og indretningsløsninger til alle størrelser af varevogne, ladvogne og vans; Alle med det mål at optimere arbejdet, medarbejdernes tid og transporten af lige netop dine emner.

SERVICE UDEN BØVL

No matter what, vi sørger for at det kører for din forretning, dine medarbejdere og din logistik. Vores serviceaftaler holder dig på vejen og sikrer 24-7-drift med ekspres- og natteservice, vejservice og lånebiler.

DÆK & FÆLGE

STS Biler A/S er leverandør af kvalitetsdæk – sommer, vinter og helårs – til alle modeller og fælgstørrelser. Med en STS-serviceaftale, får du 30 % rabat på listeprisen + årsbonus ved køb af dæk til dine erhvervsbiler.

LEJE & SUPPLEMENT

Fleksibilitet er et afgørende konkurrenceparameter. Vores muligheder for korttidsleje og supplement(på alle mærker) kan tilpasse din varevognspark præcis til situationen, dine opgaver og en variende medarbejderstab.

Business Komplet giver dig mere overskud

Uanset om virksomheden har mange eller få køretøjer, kan Toyota Business Komplet være en god løsning. En Business Komplet-aftale inkl. Financial Services betyder, at vi rådgiver om finansieringsvalget – og sørger for alt det praktiske fra indkøb til vedligeholdelse og service. Dermed sikrer vi en effektiv styring af dine biler. Helt uden du skal røre ved bilag og betalinger. Her er ALT på ét sted. – Lettere bliver det ikke.

Med en Business Komplet-aftale kan virksomheden se frem til både økonomiske og administrative fordele, der er til at få øje på:

  • Stordriftsfordele sikrer en attraktiv leasingydelse
  • Dine ansatte får et lavt beskatningsgrundlag
  • Én samlet løsning
  • Skræddersyet leasingaftale efter dine behov
  • Driftsikre biler og service, der holder virksomheden kørende 24-7
  • Rabat på brændstof
  • Alle udgifter samlet på én månedlig faktura

Tag fat i din lokale erhvervsrådgiver

Rasmus Thorsen

Salgschef erhverv - Partner

+45 97 42 34 11 rt@sts-biler.dk

Jimmy Iversen

Salgsansvarlig & Afd. leder

+45 97 82 17 00 jiiv@sts-biler.dk

René Fuglsang

Salgsansvarlig

+45 97 52 91 11 refu@sts-biler.dk

Spørg din lokale salgsrådgiver

Holstebro

Lemvig

Jimmy Iversen

Salgsansvarlig & Afd. leder

+45 97 82 17 00 jiiv@sts-biler.dk

Ikast

Herning

Skive

René Fuglsang

Salgsansvarlig

+45 97 52 91 11 refu@sts-biler.dk

Viborg

Mads Marinus Kristiansen

Salgsansvarlig

92 15 88 84 mamk@sts-biler.dk

Hobro

Jacob Rosborg Mathiassen

Salgsansvarlig - Afd. leder

24 65 25 99 jarm@sts-biler.dk

Bjerringbro/Løvskal

Morten Lihn

Salgsansvarlig - Afd. leder

20 14 23 22 moli@sts-biler.dk