Scroll ned til: Genveje | Galleri | Kampagner |

Toyota Hilux 2021 - den vildeste Hilux nogensinde!

En ny Toyota Hilux bliver lanceret i starten af 2021, med et nyt robust design, moderne multimediesystem og en helt ny motor - den perfekte arbejdskammerat. 

En ny kraftigere 2.8-liters dieselmotor med hele 204 hk, et nyt moderne og robust design, samt et markant forhøjet sikkerhedsniveau med Toyota Safety Sense! Den nye Hilux vil kunne trække op til 3500 kg, og vil stadig have de populære varianter med extra cab og double cab, samt muligheden for at vælge mellem seks-trins manuelt gear og seks-trins automatgear koblet sammen med et firehjulstræk. 

Hvornår sker hvad? 

  • Forsalget starter december 2020, kontakt os her
  • Demobiler ankommer februar 2021
  • Officiel introduktion februar 2021

Se billeder af Toyota Hilux i mediegalleriet

1/1
Vanvittig 2.8-liters dieselmotor med 204 hk

Den nye Hilux undergår lidt af en ændring Udover den nuværende 2.4-liters dieselmotor med 150 hestekræfter og et drejningsmoment på 400 Nm, bliver det i den nye Hilux være muligt, at vælge en endnu større og kraftig 2.8-liters dieselmotor med hele 204 hestekræfter og et drejningsmoment på hele 500 Nm. Det betyder, at den nye Hilux med den nye motor accelererer fra 0 til 100 km/t. på 10 sekunder rent, hvilket er en forbedring på 2,8 sekunder sammenlignet med den nuværende motor.  Toyota har beholdt de populære varianter af Hilux med Extra Cab, Double Cab, samt muligheden for at vælge mellem seks-trins manuelt gear og seks-trins automatgear koblet sammen med et firehjulstræk. 

Øget kørekomfort

Komforten i den nye Hilux har også fået et ekstra løft ved at forbedre hjulophæng og servostyringssystemet. Støddæmperne både for og bag er blevet tunet og sammen med et forbedret bladfjederdesign og nye bøsninger medfører det en mere komfortabel oplevelse bag rattet under kørslen selv på meget hullede veje.

Selv om Hilux er kendt for sin rummelighed på verdens mest udfordrende strækninger, er det alligevel lykkedes Toyotas ingeniører at forbedre offroad-egenskaberne yderligere på den nye Hilux. En ny elektronisk funktion, der efterligner funktionen fra et ægte mekanisk differentialespærre, lavere motoromdrejninger ved tomgang fra 850 til 680 omdrejninger i minuttet kombineret med en endnu bedre afstemt speederrespons, et opdateret antiudskridningssystem samt en ny dækvinkel overvågning er med til at fastholde Hilux som det sikre valg, hvis man vil have garanti for at nå frem til sin destination uanset, hvad vejen byder på.

Udvalgte Hilux kampagner, se alle her

Toyota Safety Sense

Den nye Hilux også sikkerheden i fokus. Derfor vil det også være muligt at tilvælge sikkerhedspakken Toyota Safety Sense, der indeholder:

  • Automatisk nødbremseassistent
  • Skiltegenkendelse 
  • Vejbaneassistent
  • Automatisk langt lys

Udvalgte brugte Toyota Hilux, se alle her