50 – Og stadig på toppen

 

STS Biler er grundlagt 1969, hvor 3 unge mennesker – Per Sander, Jens Tang og Leif Sørensen – slog efternavnsinitialerne sammen og startede bilforretning i Holstebro. Efter en årrække som DOMI-forhander bliver STS Biler autoriseret Toyota forhandler i 1981.

Trods tidernes skiften har virksomheden fastholdt både navnet og eneforhandlingen af Toyota.

Løbende genertionsskifte og udskiftning i ejerkredsen har bevirket, at direktør Ejgild Christensen i dag ejer STS Biler sammen med tre partnere; Flemming Madsen, Rasmus Thorsen og Hanne Juul Jensen, som alle er at finde i bilhusets daglige drift.

STS Biler har siden starten oplevet den ene knopskydning efter den anden. Fra Holstebro centrum, over Lundholmvej, til det nuværende domæne på Bastrupgårdvej, som er et hypermoderne bilhus i tre etager med et lækkert showroom og et autoriseret, miljørigtigt drive in Toyota-værksted.

Geografisk har STS Biler også oplevet en omfattende vækst. I 2000 blev der sat STS-skilte op i Lemvig. I 2002 kom turen til Herning og Ikast. Og senest i 2018 blev STS Biler også repræsenteret i Skive. Alle steder med opdaterede bilhuse og moderne værkstedsfaciliteter. Den samlede økonomiske aktivitet i de 5 bilhuse nærmer sig i dag 350 mio. kr.

STS Bilers rejse i biluniverset er primært skabt på kvalitet. En stor skare af dedikerede medarbejdere og verdens bedste kvalitet fra Toyota har skabt et mindset, hvor tilfredse kunder er alfa og omega.

Som autoriseret Toyota forhandler er den ypperste udmærkelse Ichiban-prisen, som er udtryk for høj kundetilfredshed med produktet, servicen og personalet. Den pris har STS Biler vundet 6 gange de seneste år. Som den eneste i hele Skandinavien.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK