Find din firmabil hos STS Biler A/S

Hos os får du mere for pengene; Lækkert design, masser af power, dynamisk kørsel og sofistikeret køreoplevelse med det sidst nye på sikkerheds- og miljøfronten. Kig ind, prøv og bliv positiv overrasket...

Alt andet end Business as usual

HØJT UDSTYRSNIVEAU

Adaptiv fartpilot, LED-lygter, fuldaut. klimaanlæg, lækkert interiør, infotainment-center og avancerede safty-systemer er blot nogle af de features du finder blandt det omfattende udstyr i Toyotas Business line up.LUKSUS STANDARD

Du får meget firmabil for pengene, når du vælger en af vores Toyota business-modeller.

Vælger du fx en hybrid- eller elbil, er automatgear standard.

Vælger du ”en grøn” firmabil gør du samtidig noget ekstra for virksomhedens miljøregnskab.

TOYOTA POWER

Uanset hvilken Toyota-firmabil, du vælger, får du en stærk og powerfuld motor med masser af kraft.

Du kan fx vælge den nye Toyota C-HR, 3 Corolla-modeller – Eller hvad med den stilfulde og klassiske luksusbil, Camry? Eller måske en RAV4 SUV Plug-In, som klarer 0-100 på 6 sek.?

Corolla Hatchback Hybrid

Et sporty design med et lavere tyngdepunkt med helt enestående køreegenskaber og den innovative 4G hybridteknologi, der giver fortiden baghjul. Fås med 122 og 180 HK. Hybridvarianter kommer altid med automatgear som standard.

Påhængsvægt med bremser: Op til 750 kg.

Corolla Touring Sports Hybrid

Her får du en pålidelig firmabil med masser af udstyr og et praktisk, stort bagagerum. Automatgear er desuden standard i vores hybridbiler. Fås med 122 og 180 HK. Hybridvarianter kommer altid med automatgear som standard.

Påhængsvægt med bremser: Op til 750 kg.

Toyota C-HR Hybrid

Vælg den smarte, nye crossover med det frække design - proppet med dynamiske detaljer og udstyr. Fås med 122 og 184HK. Hybridvarianter kommer altid med automatgear som standard.

Påhængsvægt med bremser: Op til 725 kg.

bZ4X – 100% el

Stærk og rummelig SUV. Høj indstignings- og siddekomfort. Sikker, lydsvag og med ekstremt gode køreegenskaber.
Op til 150 KWh DC opladning: 0 – 80% på 30 min. 11 kWh AC opladning: 0-100% på 6:30 timer. Op til 513 km rækkevidde
18” alufælge, bakkamera, nøglefri adgang/start, sædevarme, Toyota Safety Sense 3.0 med pre-collision system, over-the-air update og navigation m.v.

Påhængsvægt med bremser: Op til 750 kg.

Camry Hybrid

218 hk hybrid-variant. Den nye Camry Hybrid er top-spækket med udstyr. Her kombineres elegant design med den avancerede teknologi i Toyotas nyeste hybridgeneration.

Den suveræne komfort bidrager til en køreoplevelse, der er lige så inspirerende, som den er nyskabende. Og så får du en luksus-bil i særklasse med masser af power og plads. Business og pleasure på 4 hjul.

RAV4 Hybrid/Plugin Hybrid

Op til 306 HK med 4-hjultræk. Alle RAV4 Hybrid-modeller kommer med automatgear som standard. RAV4 har et raffineret design fyldt med lækkert udstyr, avanceret sikkerhed, masser af plads og kraftfulde motorer. RAV4 Plug-in Hybrid kører op til 75 km. på el og kommer med fx varmepumpe og app-styret klimakontrol som standardudstyr.

Påhængsvægt med bremser: Op til 1.500 kg.

Prius Plugin Hybrid

Moderskibet til alle hybrid-biler! Produceret første gang i 1997. Nu mere smuk, dynamisk og effektiv end nogensinde.

Prius har altid trodset konventioner og sprængt grænser. Den nye Prius er ændret til ukendelighed og overgår alle forventninger. Den er banebrydende modig, og omfavner essensen af udvikling og fremskridt. 223 HK og op til 90 km. på ren el. Tjek den ultimative Executive-model.

Den ultimative økonomiske sikkerhed

Finansiering

Vælg mellem køb, finansiering eller erhvervsleasing. Du får markedets mest konkurrencedygtige løsninger hos vores eget finansieringsselskab Toyota Financial Services A/S. Vi matcher selvfølgelig din virksomheds økonomiske setup og ønsker.

Garanteret tilbagekøbspris

Vi giver dig ekstra tryghed, når du køber din firmabil hos os. Vi tilbyder, at købe bilen tilbage efter 60 måneder, når du finansierer den hos Toyota Financial Services med min 20% i udbetaling.

10 års garanti

Ingen andre på markedet tilbyder 10 års/185.000 km garanti på din bil. Kun Toyota. Det eneste vi folanger, er at du overholder og får udført din service hos os. Vi kalder det Toyota Relax.

Service uden bøvl

Med vores serviceaftale ”Service uden Bøvl” overholder du automatisk Toyota Relax-betingelserne. Med et fast månedligt beløb er du sikret mod evt. uforudsete udgifter. Aftalen dækker fra kofanger-til-kofanger, løbende hjulskift og forbrugsstoffer – Helt uden bøvl. Så du kan slappe af og sove godt om natten.

Regn med STS Biler A/S og Toyota

Vores serviceaftaler holder dig på vejen og sikrer din ”oppetid” på vejen med ekspres- og natteservice, vejservice og lånebiler. Faktisk har Toyota gennem de seneste 20 år – dokumentérbart – har været verdens mest driftssikre bilmærke og haft Danmarks mest tilfredse kunder på vores værksteder.

Vi gør valget lidt lettere

ALTID EN MODEL TIL DIG

Uanset hvilken Toyota-model, du vælger, kan du være sikker på høj kvalitet, driftssikkerhed og ro i sindet. Lille bil, større hybridbil, 4x4 eller SUV. – Vi tilbyder hele paletten. Kig ind, se og prøv dig frem.


MILJØRIGTIGE LØSNINGER

Hybridbil, Plug-in Hybrid, elbil eller brint? Vi tilbyder dig en bred palette af miljørigtige modeller, og er på vej med endnu flere elektrificerede Toyota-modeller i de kommende år, hvor temaet er Beyond Zero, altså fuldkommen CO2 neutrale biler. Til fordel for både økonomi og miljø.

1. KLASSES SIKKERHED

Vores Toyota-modeller tilbyder dig 1. klasses sikkerhedsteknologi med Toyota Safety Sense, som fx indeholder Pre-collisions-system, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert og meget andet, som sikrer både dig, dine passagerer og dine medtrafikanter.

Spørg din lokale salgsrådgiver

Holstebro

Lemvig

Jimmy Iversen

Salgsansvarlig & Afd. leder

+45 97 82 17 00 jiiv@sts-biler.dk

Ikast

Herning

Skive

René Fuglsang

Salgsansvarlig

+45 97 52 91 11 refu@sts-biler.dk

Viborg

Mads Marinus Kristiansen

Salgsansvarlig

92 15 88 84 mamk@sts-biler.dk

Hobro

Jacob Rosborg Mathiassen

Salgsansvarlig - Afd. leder

24 65 25 99 jarm@sts-biler.dk

Bjerringbro/Løvskal

Morten Lihn

Salgsansvarlig - Afd. leder

20 14 23 22 moli@sts-biler.dk