Til Menu  

TOYOTA PRIUS

Toyota Prius since 1997

Toyotas første serieproduceret hybridbil, Prius Hybrid, så dagens lys allerede i 1997. Siden er den miljørigtige teknologi, blevet udviklet et utal af gange og er forsat absolut førende på området. Når du tager plads i Prius, tager du samtidig plads i verdens mest avancerede hybridbil. 

Toyota Prius - Uovertruffen køreglædeUovertruffen køreglæde

Prius baner vejen for en endnu mere avanceret hybridteknologi. Toyota Hybrid System giver nu en mere harmonisk køredynamik med en smidig og lineær acceleration og hurtigere respons end tidligere. Hertil kommer et Sport-køreprogram, der får Prius til at reagere lynhurtigt på dit mindste vink.

Toyota Prius - En verden af high-techEn verden af high-tech

Tag plads i den nye Prius og oplev et high-tech førermiljø. Her er du omgivet af en lang række teknologi, som er legende let at bruge. Det gælder bl.a. den intuitive skærmbetjening af lydanlægget og det nye Head Up Display (HUD), der viser køreinformationer på forruden, så du kan holde blikket på vejen. Hertil kommer en 7’’ thouch screen, trådløs telefonoplader og Toyota Touch 2® multimedie-system.

Toyota Prius - Din sjette sans i trafikkenDin sjette sans i trafikken

Med Toyota Safety Sense kombineres en lang række aktive hjælpesystemer i et avanceret samspil. Det integrerede sikkerhedssystem gør Prius til en af de sikreste biler i trafikken.   Oplev bl.a.: Pre-Collision System med fodgængerdetektor, Lane Departure Alert med styrehjælp, Simple Intelligent Parking Assist og meget mere.

Kig indenfor i en Toyota Prius

Kontakt salgsafdelignen

Holstebro      Herning      Ikast      Skive      Lemvig