bz4x_02.jpg
28138.jpg
undercover01.jpg
pressebillede-5.png


Hjertelig velkommen
STS Biler - Din lokale Toyota forhandler

Velkommen til masser af biloplevelser og god service i vores Toyota bilhuse i Holstebro, Herning, Ikast, Skive, Lemvig, Viborg, Hobro og Bjerringbro/Løvskal. 

Uanset om du er på udkig efter den perfekte Toyota til dine kørebehov eller har brug for professionel assistance og service, er vi din lokale Toyota forhandler, der stræber efter at levere en enestående oplevelse.

Siden 1981 har vi haft fornøjelsen af at være autoriseret forhandler af Toyota, og dermed var vi blandt pionererne, der præsenterede danskerne for Toyota-bilerne.

STS Biler er et officielt autoriseret Toyota-værksted, hvilket garanterer dig den højeste kvalitet af service. 


 

Vi har ét fokusområde; Kundetilfredshed. Både når det gælder din ønskebil, og når den efterfølgende skal serviceres.

Derfor er vi stolte over at forhandle verdens mest driftssikre bilmærke og have et hav af udmærkelser for kvaliteten af vores arbejde; F.eks. 6 x vinder af Ichiban-prisen, som er udtryk for høj kundetilfredshed. Det har ingen anden Toyota-forhandler i Europa opnået.

STS biler vil det lokale. Gennem vores nye initiativ, STS Bilers IldsjælePulje, støtter vi de lokale projekter drevet af passionerede ildsjæle med op til 75.000 kroner årligt. 

Måske netop derfor er STS Biler/Toyota i dag Midt- og Vestjyllands største forhandler af ét enkelt mærke. Vi er tilmed markedets største, når det handler om miljørigtige hybrid-, plug in- og elbiler.

22524

Skal vi ringe dig op?

Valg af bil til dit behov? Udstyr? Service? – Spørg endelig...

 

 

Vores kunderådgivere sidder klar til at hjælpe dig med lige præcis det – eller de – spørgsmål, som du måtte have. Udfyld rubrikkerne overfor og send os dine spørgsmål, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.