Toyota Aygo X - Whats your spice?

En bil med højt humør, unikt design og et hav af muligheder.

Aygo familien er kendt for deres unikke design, boblende personlighed og overraskende rummelighed. Den perfekte pendlerbil til dig der ønsker en mindre bil, uden at gå på kompromis i forhold til køreglæde. Den nye Aygo X 2022 byder nu på et endnu vildere design, med mange flere muligheder end tidligere, så du nemt kan køre byen tynd, og fortsætte ud på de åbne veje.
I en tid hvor vi som danskere har lært at sætte pris på naturen, frisk luft og mere albuerum, giver den nye Aygo X mulighed for at komme længere ud, samt bevare dens agile færdigheder i bylivet. 

Den nye Aygo X kan desværre ikke monteres med anhængertræk.

Toyota Aygo X udstyrsvarianter

Active

Den perfekte sammensætning til byen – et dristigt og stilet udvendigt design i samspil med en funktionel kabine, der er perfekt konfigureret til en moderne livsstil. Nyd et 8” Toyota Touch® 2-multimediesystem med komfortabel Apple CarPlay™- og Android Auto™-smartphone-integration.

Udstyrshøjdepunkter: 

 • 17" Alufælge
 • 8" Multimediaskærm
 • Aut. Klimaanlæg
 • LED Forlygter

Pulse

Fyr op under looket med dit foretrukne spice ind- og udvendigt. Slap af i premium sæder med sort tekstilindtræk med sidestykker med indtræk i lys farve, der passer til bilens ydre. Nyd synligheden i en bil med højtplaceret kabine.

Udstyrshøjdepunkter:

 • Parkeringssensor for og bag
 • Bi-tone, tag i sort lak
 • Toyota Smart Connect
 • Smart Entry
 • Sort, el-betjent foldetag (Kun på Air)

Envy

Gør naboerne misundelige med denne variant i et sofistikeret design og en bred vifte af lækre features. Den elegante Envy-udstyrsklasse er udstyret med førsteklasses lyd fra JBL og en 9" Toyota Smart Connect-skærm, som sætter komforten i højsæde på dine køreture.

Udstyrshøjdepunkter:

 • 18" alufælge
 • Kunstlæder/stof sæder
 • JBL Lydanlæg
 • LED Kabinelys

Limited

Med den elegante Aygo X Limited får du en topsofistikeret fremtoning i byen med en modelvariant med eksklusivt look i Cardamom Green og Night Sky Black Fusion samt et unikt udvendigt og indvendigt design med Mandarina-elementer.

Udstyrshøjdepunkter:

 • 18" alufælge, matsort m. Mandarina print
 • Cardamom metallak
 • Premiumsæder m. dellæder
 • LED forlygter

En ny måde at tænke bykørsel på

Fantastiske ting kommer tit i små pakker, og Aygo X er en kompakt bil sprængfyldt med attitude. Den distancere sig fra mikrobils-normen og forstærker din selvtillid, med følelsen af en crossover med høj siddeposition, uden at gå på kompromis med de gode egenskaber ved en kompakt bybil. Den forhøjede siddeposition og udvidede forrude,  giver dig det maksimale udsyn og hjælper dig med at holde overblikket i trafikken. 

Den kørsel igennem byen er blevet mere responsiv, jævn og morsom, ved hjælp af den avancerede S-CVT gearkasse, mens den kompakte konstruktion, kameraer og sensorer, hjælper gør parkeringen til en leg. Føl dig selvsikker og bevar overblikket i travl trafik. Det er bykørsel, som du aldrig har oplevet det før.

Mærk energien ved den nye Toyota Aygo X

1/1

Byens hotteste crossover

Aygo X kommer med et umiskendeligt design der med sikkerhed skaber blikfang. De flotte bitone farvekombinationer er med til at skabe det smukke unikke look, som gør Aygo X til noget helt specielt. Bliv fanget i lyset af de flotte LED forlygter, der uhæmmet lyser vejen op og sig farvel med de ikoniske baglygter - en smuk Aygo X signatur.  

Imponerende 18" alufælge under de store hjulskærme Aygo X et bedre fodfæste og giver en fremtræden tilstedeværelse på vejen. Indvendigt giver den nye Aygo X et mere rummeligt og komfortabelt interiør. Designet er berørt af mange for at sikre køreglæden og fremkalde en let interaktion mellem fører og passagerer. De smarte design detaljer kan findes overalt i kabinen, fra sygningerne til opbevaringsløsningerne, alt er designet med passagerene i tankerne. 

Sikkerhed

Nyd godt af en masse sikkerhedsudstyr med som standard, der sikre dig en mere bekymringsfri rejse. 

Masser af sikkerhed som standard.

Den frække "lille" bybil har fået en masse sikkerhedsudstyr med som standard, hvilket betyder at du får en mere bekymringsfri rejse, både i byen såvel som på landevejende.

Klar til at bremse? Med den Automatiske nødbremse, hjælper den nye Toyota Aygo X dig hvis den forankørende pludseligt bremser op. Nødbremsen hjælper dig også med at holde styr på både fodgængere og cyklister. Den hjælper dig også i vejkrydset, da den bremser hvis du overser en modkørende. 

Adaptiv fartpilot i kombination med vognbaneassistent og aktiv styring, gør at du kan slappe af på både de lange og korte ture. Med den Adaptive fartpilot, sætter du din ønskede fart, og så holder den selv afstand og bremser ned i forhold til forankørende. Vognbaneassistenten holder dig i mellem stregerne, så bilen ikke utilsigtet skifter vejbane.  

Oplev den nye Toyota Aygo X

Befri sindet og kør under den blå himmel

Er du klar til højt til løftet? Med den nye Aygo X Air trækker du bare det flotte kanvas tag tilbage og så er du klar til at nyde blå himmel og høj sol. Der er intet bedre end at køre en varm sommerdag, med solens varme på ansigtet og vinden i håret. Mærk stemningen i byen og lad lyset strømme ind med den nye Aygo X Air.

Whats your spice?

Den nye Aygo X fås i fire spicy farvekombinationer, så der en skræddersyet til din smag. Er du som Chilli Red en vild humørbombe, der sparker gang i festen? En eventyrlig Cardamon Green? En forfriskende Juniper Blue? Eller en mere sofistikeret Ginger Beige?

Alle farvekombinationer går igennem til interiøret og skaber et fuldendt design. Vær modig og vælg den smag der passer dig.

Oplev Toyota Aygo X med augmentet reality-app

Udforsk den nye Aygo X med augmentet reality-app. Download appen og se hvordan den nye Aygo X fra alle vinkler, i indkørslen og garagen. Du kan downloade appen via App Store eller Google Play butikken, ved at bruge nedenstående links. 

Dig og din by i perfekt synergi

Aygo X er mere end en bybil. Det er en forlængelse af din forbundene livstil. Intuitivt at bruge og problemfri opkobling, gør det nemt at bruge din funktionsfyldte Aygo X. Den nye Aygo X er mildest talt en smartphone på hjul. Toyota Smart Connect tilbyder en trådløs forbindelse mellem din telefon og infotainment systemet. Nyd dine yndlings playlister mens du kører, i høj kvalitet ved hjælp af JBL-lyd systemet. 

Den flotte 9"  HD skærm viser dig vejen med det nye skynavigation system, med vejhændelser der opdateres i real-time, så du undgår trafikpropper. Nyd også muligheden for smart parkering, smart brændstofspåfyldning, fjernbetjent klimakontrol og åben og lås din Aygo X fra distancen. Med MyT-appen er du altid forbundet.