Til Menu  
 

Om STS Biler

Navnet STS Biler stammer tilbage fra 1969, hvor 3 unge mennesker fra Herningkanten, Per Sander, Jens Tang samt Leif Sørensen startede bilforretning på adressen Østerport i Holstebro. Året efter trækker Leif Sørensen sig fra samarbejdet, men navnet STS Biler bibeholdes. Senere flyttede STS Biler adresse til Lundholmvej 1, hvor Holstebroafdelingen havde til huse, indtil påsken 2015. I de år var STS Biler DOMI-forhandler.

10 år efter

Af avisudklip fra STS Bilers 10 års jubilæum fremgår det, at man er vokset til 25 medarbejdere og at 4 medarbejdere får overrakt en 10-års sølvnål, fordi de har været i virksomheden i alle 10 år. Så allerede dengang var der tradition for, at medarbejderne blev længe hos STS Biler.

Bliver Toyotaforhandler

Videre fortæller den gamle scrapbog os, at STS Biler i februar 1981 overtager forhandlingen af Toyota i Holstebro, og at man har holdt ved det mærke lige siden.

Med Toyota går det fremad, mærket bliver et af Danmarks førende, og STS Biler vokser støt. En af de oprindelige stiftere, Jens Tang, starter for sig selv som Mazdaforhandler i Holstebro, og dermed er kun Per Sander tilbage af de oprindelige stiftere.

Medarbejderne overtager forretningen

I december 1990 sælger Per Sander STS Biler til fire af sine medarbejdere: Ejgild Christensen, Kai Mikkelsen, Henny Pasgaard og Finn Overgaard Sørensen. De fire har længe haft lyst til at blive selvstændige, og da Per Sander ønsker at geare ned, griber de chancen.

STS Biler udvikler sig fortsat godt med de fire ved roret i et effektivt samarbejde i en bilforretning, der fortsætter med at vokse støt og roligt. Af helbredsmæssige årsager trækker Finn Overgaard Sørensen sig tilbage i 1996. Samme situation gør ligeledes, at Henny Pasgaard udtræder af selskabet i 2001, og dermed står Ejgild Christensen og Kai Mikkelsen tilbage ved roret hos STS Biler.

Kvalitet, kvalitet og atter kvalitet

Det vidner flere kvalitetspriser om. STS Biler er tidligt ude med at blive DAF-certificeret, og man ligger fornemt placeret i Toyotas eget kvalitetsprogram, Customer Satisfaction. I 1998 kåres STS Biler som en af de bedste af samtlige af landets Toyotaforhandlere i kategorien ”eftermarked” og belønnes med en forgyldt boomerang, som er kvalitetsprogrammets mærke. Så meget mere bemærkelsesværdig en præstation, da man en stor del af året har ligget i byggerod, mens hele forretningen blev bygget om til et topmoderne bilhus.

Det er i øvrigt værd at bemærke sig, at netop boomerangen fra kvalitetsprogrammet i dag indgår i STS Bilers logo. Det er ganske enkelt, fordi filosofien er, at tilfredse kunder kommer tilbage. Boomerangerne skal minde om, at kvalitet i alle led er afgørende.

Lemvig kommer med

Udviklingen i bilbranchen generelt gør, at der skal større enheder til, hvis der skal være en perspektivrig fremtid i at drive bilforretning. Hos STS Biler har man antennerne ude, og i starten af år 2000 overtager man Toyotaforretningen i Lemvig – Leander og Jacobsen.

To bliver til fire

Det er hårde år i bilbranchen. Lukninger og fusioner præger billedet landet over. Der lægges om. Mange tager flere mærker ind i deres forretninger - importører fyrer forhandlere på stribe, og det er virkelig en periode med store omvæltninger for bilbranchen. Det er nu fårene skilles fra bukkene.

Der er dog stadig fremgang hos STS Biler. Det er nu, at den kraftige satsning på kvalitet i det daglige arbejde, både på værksteder og i kundebetjeningen, for alvor viser sig at bære frugt.

Leo Vestergaard med Toyotaforhandlingen i både Ikast og Herning havde i nogen tid ønsket at trække sig tilbage til et velfortjent otium, og STS Biler overtager de to veldrevne Toyotaforretninger efter Leo Vestergaard. Dette skete i efteråret 2002.

Da STS Biler A/S hele vejen har været drevet som en "going virksomhed", har planerne for udtrædelse på grund af alder, altid været en del af udviklingen. Og da Kai Mikkelsen fyldte 62 i foråret 2011, var tiden inde til endnu et generationsskifte, således Ejgild Christensen nu står med hele koncernen alene.

2013 var også et år, der kom til at stå i STS Bilers historiebøger. Afdelingen i Holstebro vandt Ichiban-prisen i Danmark, det ypperste i Toyotas regi og en pris der blandt andet gives for arbejdet med kundetilfredshed. Herningafdelingen blev nummer 3.

Ligeledes flytter Herningafdelingen fra lejede lokaler på Teglvænget til et topmoderne bilhus på Allingevej i Herning.

Igen i 2014 og 2015 vandt Holstebro afdelingen den fornemme Ichiban pris, en yderst fornem præstaion at de 3 år i træk formåede at ligger som nummer 1 i Danmark.

En bliver til fire

2015  blev året hvor Holstebro afdelingen skiftede adresse fra Lundholmvej til Bastrupgaardvej 1. En bygning som, blev omdannet fra møbel eksportvirksomhed, til et fantastisk og meget anderledes bilhus, i tre etager. Med drive inn områder for værkstedskunder, med nyt inventar og nyt moderne værkstedsudstyr og meget andet. Beliggenheden for den nye forretning, fungerer desuden nærmest som byport til Holstebro fra Nord.

Efteråret 2015 bød også på udvidelse af Ejerkredsen. Ejgild Christensen havde gennem de sidste 5 år, stået alene med hele koncernen, såvel bil forretning samt bygninger. Nu blev det så muligt at indlemme 3 kendte medarbejdere i ejerkredsen af bilforretningen.

Hanne Juul Jensen – økonomichef, Rasmus Thorsen – salgschef i Holstebro samt Flemming Madsen – koncernsalgschef for hele STS Biler, blev medejere af bilforretningen pr. 1 okt. 2015. Disse tre medarbejdere har alle en del års erfaring på deres poster, og som sådan sker der intet på ledelsesniveauet. Ejgild Christensen fortsætter som hovedaktionær og adm. Dir., med ansvar for hele eftermarkedsdelen.

Danmarks bedste Toyotaforhandler

STS Biler fik en fremragende start på 2016, hvor hovedfokus stadig lå på kundetilfredshed. Det udløste for 4. år i træk en kåring, som Danmarks bedste Toyota forhandler. Herning afdelingen fik en flot 2. plads, Ikast afdelingen indtog 3. pladsen og sluttelig blev Lemvig afdelingen placeret som nummer 5, ud af samtlige 87 værksteds og udsalgssteder i Danmark. Senest modtog Holstebro afdelingen, i 2017, endnu engang ichibanprisen – dermed kan STS Biler kalde sig Danmarks bedste Toyota forhandler for 5. år i træk. 

En bedrift, som nok aldrig ville kunne overgås, men som hele koncernens medarbejdere glæder sig over og som man ydmygt vil gå langt for at forsvare! 

Dermed er vi fremme ved STS Biler, som vi kender det i dag. En topmoderne bilforretning og tilmed en af landsdelens største.

Med de visioner der er for fremtiden tyder alt på, at udviklingen også i årene fremover bliver værd at holde øje med.

Og de gamle dyder holdes i hævd. Medarbejderne er der i mange år, og kvalitet og kundetilfredshed er højt værdsatte begreber og i mål i det daglige.

Åbningstider

Salgsafdeling

Man-Fre: 09:00 - 17:00

Søn: 13:00 - 16:00

Aftenåbent torsdag til kl. 20, efter aftale

 

Salgsafdeling

Man-Fre: 09:00 - 17:00

Søn: 11:00 - 16:00

Aftenåbent torsdag til kl. 20, efter aftale

 

Salgsafdeling

Man-Fre: 09:00 - 17:00

Søn: 11:00 - 16:00

Aftenåbent torsdag til kl. 20, efter aftale

Salgsafdeling

Man-Fre: 10:00 - 17:00

Søn: Lukket

Aftenåbent torsdag til kl. 20, efter aftale