Serviceeftersyn

Book en tid allerede nu i vores online booking-system. Her kan du se tider, priser og varighed, inden du booker. Da du i forvejen har en serviceaftale hos os, skal du blot huske at markere JA til dette, så vil ydelser, som er med i aftalen, være angivet til 0 kr. 

Vælg herunder hvor du vil bestille tid:

Husk du kan få serviceret din bil om aftenen, da værkstedet i Holstebro holder åbent torsdag aften helt indtil kl. 22.00, mens Herning og Ikast holder åbent til kl. 20.00 torsdag aften efter aftale. 

Så hvis du ikke kan undvære din bil i dagtimerne, kan du aflevere bilen på vej hjem fra arbejde og hente den samme aften eller næste morgen, alt efter hvad der passer dig bedst.

Det betaler sig at holde bilen i form

Fast serviceeftersyn hos dit autoriserede Toyota-værksted kan sammenlignes med et helbredstjek hos lægen. Vores system består af et stort serviceeftersyn, som vi anbefaler, at du får udført for hver 30.000 km eller hvert 2. år afhængigt af hvad der kommer først.

Vi anbefaler også et mindre tjek midtvejs i perioden mellem de store serviceeftersyn - dvs. efter 15.000 km eller 1 år, afhængigt af hvad der kommer først. Her udføres der en række sikkerhedstjek af bilen.

Lad os gennemgå din bil, så skifter vi olien og servicerer den, i det omfang du måtte ønske.
Samtidig opdaterer vi bilen med den senest tilgængelige software, så du får maksimal glæde af din Toyota. Støder vi på fejl og mangler, som ligger uden for det aftalte, bliver du kontaktet for at aftale det videre forløb.

Tre gode grunde til at gøre en indsats for, at holde din Toyota sund og rask:

.

For at bevare maksimal ydeevne,
sikkerhed og driftssikkerhed.

.

For at opretholde garantien.

.

For at opnå en højere brugtvognsværdi.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK