Til Menu  

TOYOTA PRIUS PLUG-IN HYBRID

Toyota Prius Plug-In Hybrid

Prius Plug-In kombinerer den avancerede hybridteknologi med fordelen ved kørsel på el. Nyd en uforglemmelig køreoplevelse med kraftfuld acceleration og silkebløde køreegenskaber samtidig med, at du kører utrolig effektiv. Vælg el til korte distancer og benyt den effektive hybridteknologi på længere ture. 

Toyota Prius Plug-In Hybrid - Teknologiske fremskridtTeknologiske fremskridt

Den nye dualmotor-drivlinje er den første Toyota dualmotor, der sikrer stærk acceleration og EV-kørsel op til 135km/t
Med Plug-In Hybrid, kan du oplade batteriet både hjemme og ude i byen. En opladning med en Clever stander tager op til 2 timer, mens en opladning via en stikkontakt i husholdningen tager op til 3 timer og 15 min.  

 

Toyota Prius Plug-In Hybrid - VIP indretningVIP indretning

Maksimeret plads til passagerne og kabinemiljøets kvalitet giver to bekvemmelige bagsæder adskilt af et 4,4l midterkonsol.

Sædehynderne er designet til at fordele trykket jævnt over hele puden, hvilket giver en følelse af at blive holdt behageligt på plads.

Toyota Prius Plug-In Hybrid - Køreglæde ud over det sædvanligeKøreglæde ud over det sædvanlige

Den nye PriusPlug-in er bygget på TNGA-platformen og har et lavere tyngdepunkt og en fast styring. Styringen er præcis og retningsfast og undervognen er fastere takket være optimeret affjedring for og bag.

Derudover får du en afslappet kørsel med Toyota Safety Sense, med bl.a. Pre-kollisions-system med fodgænger-registrering, advarsel om vejbaneskift med styringsregulering, automatisk fjernlys mv.

Kig indenfor i en Toyota Prius Plug-In Hybrid

Kontakt salgsafdelignen

Holstebro      Herning      Ikast      Skive      Lemvig