Til Menu  

Vision hos STS Biler

Vores vision for STS Biler er klart formuleret:

”VI VIL VÆRE DET MEST VELANSETE BILHUS – I DE OMRÅDER VI VÆLGER AT DRIVE FORRETNING!”

Uanset hvilken afdeling, du kommer i, vil du opleve at blive mødt med venlighed, professionalisme og seriøsitet.

  • Venlighed, da vores holdning er, at alle mennesker uanset om de er kunder, leverandører eller ansatte har krav på en ordentlig behandling.
  • Professionalisme, fordi vi skal være 112 % inde i alle forhold omkring vores produkter.
  • Seriøsitet, fordi det ikke er op til os at afgøre, om en kundes problem er stort eller lille. Det skal, uanset hvad det er, tages alvorligt og behandles hurtigt og kompetent.

 Vi har hos STS Biler et selvstændigt, flittigt og meget ansvarsbevidst personale, som arbejder målbevidst og grundigt for at leve op til kundernes forventninger. Opstår der situationer, hvor vi ikke kan leve op til kundens forventninger, er det vores holdning, at kunden har krav på en ordentlig forklaring på, hvorfor dette eller hint ikke kan lade sig gøre.

Vores målsætninger er sat højt, men dermed sikrer vi, at vi når længere end de fleste...

Det er vores mål, at være kendt for kvalitet i alle led og i alle afdelinger.

Kvalitet i kundebetjeningen, høj kvalitet af de biler vi sælger - nye som brugte - og høj kvalitet på værkstederne. Den høje kvalitet skal sikre, at vores kunder er tilfredse.

Vi er nemlig meget bevidste om, at enhver utilfreds kunde besidder retten til aldrig at handle hos os igen - den ret ønsker vi, at så få som muligt vælger at udøve.

Ejgild Christensen  
Adm. Direktør