Toyota Yaris er i finalen til Årets Bil i Europa

Yaris bliver rost for gode køreegenskaber, højt sikkerhedsniveau og fantastisk hybridteknologi

Caroline Laisbo, 13.01.2021

Selvom Yaris fik en flot 3. plads finalen ved Årets Bil i Danmark i 2021, så står Yaris stærkt i forhold til at vinde Årets Bil i Europa 2021.

60 jurymedlemmer fra i alt 23 lande er ikke i tvivl - Yaris er måske en af Europas bedste biler!  De 60 jurymedlemmer, heriblandt FDM Motors biltekniske redaktør, Søren W. Rasmussen, har udvalgt 7 biler, ud af 29, som går videre i finalen i marts. 

Yaris er blevet udvalgt specifikt på baggrund af dens fantastiske køreegenskaber, som er resultatetet af et lavere tyngdepunkt, en fastere affjedring og en mere præcis styring. Samtidig er der også flere motorjournalister, som er imponerede over det høje sikkerhedsniveau, samt den nye fjerde generations hybridteknologi. Den nye hybridteknologi gør at Yaris med sin trecylindrede 1.5-liters hybridmotor med 116 hestekræfter, kører op til 26,3 km/l og kan køre på ren el op til 135 km/t - noget man før kun har haft ved Plug-in hybrider. 

Yaris har haft en utrolig introduktion både i Europa og Danmark. I skrivende stund har over 4.000 danskere bestilt en ny Yaris og samtidig blev det den næstmet solgte bilmodel i Europa i november. 

Til finalen i Marts får Yaris følgeskab af Fiat 500e, Citröen C4, Cupra Formentor, Land Rover Defender, Skoda Octavia og VW ID.3. 

1/1

Pressemeddelelse fra Toyota