KINTO er din nye Toyota leje- og delebilsordning! 

Toyota lancere KINTO, som kommer med koncepterne KINTO Share, der er et delebilskoncept, og KINTO Flex, som er fleksibel udlejning i en kort periode.

KINTO er Toyotas nye selskab, som skal tilbyde mobilitetsløsninger til alt fra enkeltpersoner til erhvervskunder, byer og offentlige institutioner. Med lanceringen af KINTO sætter Toyota yderligere fart i transformationen fra bilproducent til mobilitetsvirksomhed. Toyota sigter med KINTO mod at udvide sine mobilitetstilbud udover traditionel mobilitet til private og virksomheder

Toyota Delebiler og lejebiler i kort periode

Der findes lige nu fem forskellige mobilitetskoncepter på globalt plan under KINTO-navnet. I Danmark starter KINTO ud med KINTO Share, der er et delebilskoncept, og KINTO Flex, som er fleksibel udlejning i en kortere periode.

KINTO Share - delebiler

Kinto Share giver en mulighed for at dele et hav af forskellige Toyota biltyper, lige fra den kompakte Toyota Yaris Hybrid til den større Toyota RAV4 Hybrid eller måske varebilen Toyota Proace. Konceptet byder på at bilerne har faste parkeringspladser, hvor de altid skal afhentes og returneres igen. Hele brugerfladen foregår på den gratis KINTO app, hvor både brugeroprettelse, booking af bil og betaling foregår. Udover dette er det også altid muligt at se hvor bilerne holder parkeret. 

Denne løsning er ideel til virksomheder, som ønsker at give noget ekstra fleksibilitet til deres medarbejdere. Flere virksomheder har allerede deltaget i en testperiode, hvor de har stillet parkeringspladser til rådighed for delebilerne. Derigennem har medarbejdere og virksomheden haft mulighed til at kunne benytte dem. Dette har både fungeret som et supplement til deres eksisterende bilflåde og en ekstra bonus for virksomhedens medarbejdere. De har kunne booke bilerne uden for kontortid til private gøremål, så man derved udnytter bilflåden på optimal vis hele døgnet og i weekenderne.

KINTO Flex

KINTO Flex tjenesten er fleksibel udlejning i kortere perioder, hvor det er muligt at leje fx hybridbiler i helt ned til fire måneder eller varebiler fra to måneder og helt op til to år. Fælles for alle biler i KINTO Flex konceptet er, at forsikring, grøn ejerafgift og service altid er inkluderet i prisen, og at der ikke er nogen ekstra førstegangsydelse. På den måde kan man altså let skifte til en større eller mindre eller tilsvarende personbil hver fjerde måned eller have muligheden for hurtigt at skalere antallet af varebiler i virksomheden op eller ned alt efter antallet af opgaver. Det er allerede muligt at leje Corolla, C-HR, RAV4 og Proace på denne måde, se priser her.

Hvorfor navnet KINTO?

KINTO-navnet stammer fra det japanske ord KINTO-UN, der direkte oversat betyder flyvende nimbus. Det er betegnelsen for en magisk og venlig sky, der giver on-demand transport til en berømt animeret karakter i Japan. KINTO-UN er således en service, som dukker op, når den animerede figur har brug for det, og kan transportere figuren hvorhen, den ønsker, så snart den ønsker det. Ligesom KINTO-UN ønsker KINTO at være tilgængelig hver gang en kunde ser efter nemme og smarte måder at bevæge sig rundt, når som helst, og hvor som helst.

1/1

Kilde: Toyota.dk

Caroline Laisbo, caroline.laisbo@detdigitalebilhus.dk

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen.