Til Menu  

Toyota lancerer rentefrit billån

09-11-2016 10:35:00

Konkurrencen på bilmarkedet i Danmark har aldrig været større, og det kræver ofte nye måder at tilgå kunderne for at være blandt de bedst sælgende. Seneste skud på stammen kommer fra Toyota, der onsdag som det første bilmærke nogensinde tilbyder kunder fabriksnye biler helt rentefrit.

Når Toyota-forhandlerne slår dørene op onsdag og byder kunderne velkommen, sker det med et historisk budskab fra salgsafdelingen. For første gang nogensinde i bilbranchen kan kunderne nemlig vælge mellem en bred vifte af fabriksnye bilmodeller og få købet finansieret med 0 procent i variabel rente – altså helt rentefrit.
Det opsigtsvækkende budskab skal ses i lyset af et fortsat mere og mere konkurrencepræget bilmarked. Her kæmper bilmærkerne ofte om at kunne tilbyde produkterne til den bedste pris og give kunderne mest værdi for pengene.

Toyota har i en årrække udmærket sig ekstra stærkt inden for finansiering og er bl.a. tre gange i træk af Forbrugerrådets magasin TÆNK Penge blevet kåret til at tilbyde Danmarks bedste billån. Noget af det, der bliver fremhævet ved Toyotas finansiering er en særdeles attraktiv rente og nogle af de laveste omkostninger ikke bare i bilbranchen men helt generelt. Det har medført budskaber på tv og i annoncer som fx ”Toyota banker bankerne”.

Med det nye rentefrie koncept tager Toyota et nyt og hidtil uset skridt i retning mod at kunne tilbyde danskerne endnu bedre billån.

”De to største investeringer i livet er bolig og bil. Som boligejer har man i et stykke tid haft mulighed for at optage realkreditlån nærmest uden rente eller måske endda med negativ rente. Den mulighed ønsker vi også at give vores kunder, når de køber bil. Derfor lancerer vi nu et helt rentefrit lån, hvor de eneste relle udgifter er kreditomkostningerne,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.

Det attraktive tilbud gælder for stort set alle bilmodeller lige fra den mindste Toyota AYGO til den store Toyota RAV4 Hybrid og løber resten af året.

”Vi forventer ikke, at den historisk lave rente på 0 procent vender tilbage efter nytår. Derfor gælder det om at være hurtig, og vi anbefaler da også, at man lægger vejen forbi en Toyota-forhandler i den aller nærmeste fremtid, hvis man ønsker at gøre brug af tilbuddet,” lyder det fra Anders Tystrup.

Han påpeger, at den nye bil skal være indregistreret inden nytårsaften. Men så får man den altså også helt rentefrit.
 

*Repræsentativt eksempel på en gennemsnitsberegning på en fabriksny Toyota i mikrobils-klassen til 100.000 kr. = 945 kr./md. Udbetaling 20 % (Min. 20.000 kr.). Løbetid 96 md. Variabel debitorrente 0 %. ÅOP 3,23 %. Samlet kreditbeløb 80.000 kr. Samlede kreditomostninger 10.720 kr. Tilbagebetales i alt (ekskl. udbetaling) 90.720 kr. Positiv kreditgodkendelse og ikke registreret i RKI forudsættes. Obligatorisk kaskoforsikring. Der er fortrydelsesret på lånet. Ekskl. nummerplader og levering. Ingen løbende månedlige gebyrer ved betaling via Nets. Forbehold for prisændringer, renteforhøjelser og trykfejl. Kampagnen er gældende igennem Toyota Financial Services Danmark A/S. Gælder ikke allerede bestilte biler. Kampagnen gælder personbiler på lager som leveres senest 30. december 2016 og så længe lager haves. Bilen skal være indregistreret i 2016.