Til Menu  

STS Biler A/S udvider forretningen.

05-02-2018 20:15:00

Dir. Ejgild Christensen STS Biler A/S udtaler: ”Vi har gennem lang tid gerne villet udvide med 1 eller 2 bilhuse og da Fritz Dahl omtalte sit kommende generations skifte, fandt vi det meget naturligt at indlede forhandlinger med Fritz og Bolette”, siger adm. dir Ejgild Christensen STS Biler A/S. ”Vi er både stolte og glade for, at disse forhandlinger har båret frugt, da vi overtager en meget veldrevet butik i Skive, som vi glæder os til at videreføre i samme ånd som Fritz har gjort i årtier.

Fritz Dahl Pedersen udtaler: ” Efter 37 spændende og gode bil år har vi, Fritz og Bolette Dahl Pedersen pr. 1. april 2018 solgt Toyota forretningen Fritz Dahl Pedersen Biler ApS til STS Biler A/S i Holstebro. Navnet forbliver Fritz Dahl Biler i en periode og Fritz Dahl Pedersen fortsætter i firmaet. Bolette Dahl Pedersen holder og fortsætter som direktør i holdingselskabet B. og F. Dahl Pedersen.

Vi har valgt, at tidspunktet er nu, og som gammel sportsmand er det altid en god ting at slutte på toppen. Vigtig i vor beslutning er også at arbejdspladsen bevares og medarbejderne fortsætter, så alle vore loyale kunder gennem tiderne fortsat kan komme i forretningen.

Vi er helt sikre på at STS Biler A/S er den rette til at føre virksomheden videre i samme ånd, som vi har drevet virksomheden.  Kulturen i STS Biler A/S og Fritz Dahl Biler er meget lig hinanden, så vi mener, STS Biler A/S er den helt rigtige ejer til at sikre en fortsat god udvikling for virksomheden, for ansatte, kunder og samarbejdspartnere.”

Hele arbejdsstyrken fortsætter uændret efter 1 april. Til dette udtaler Ejgild Christensen: ”Vi har gennem alle årene som nabo til Toyota i Skive, set deres flotte resultater på kundetilfredsheds undersøgelserne, hvilket STS Biler A/S også har stor fokus på. Så deres kundefokus og interne værdier passer perfekt til vores. Derfor glæder vi os til, at få alle disse meget didikerede Toyota medarbejdere med ombord i STS Biler A/S ” udtaler Ejgild Christensen.

Overtagelsen er planlagt til 1 april. Dette vil dog foregå på en sådan måde, at alle kunder hos Fritz Dahl Biler, intet vil bemærke da alle garantier forpligtelser, serviceaftaler m.m. blot videreføres uden gener og ændringer for kunderne.