Til Menu  

STS BILER A/S – Toyota, udvider ejerkredsen

15-12-2015 14:05:00

På 25 års dagen som ejer og adm. dir. Ejgild Christensen af STS Biler A/S, udvides ejerkredsen.

Firmaet, der er aut. TOYOTA forhandler i Ikast, Herning, Lemvig og Holstebro indleder med dette tiltag et glidende generations skifte med ledende medarbejdere i STS koncernen. Hanne Juul Jensen, økonomichef, Flemming V. Madsen koncern salgschef og Rasmus Thorsen salgschef i Holstebro, indtræder alle i ejerkredsen for STS Biler A/S, som herefter består af 4 personer.

”Jeg har længe haft det som et mål, at STS Biler skulle fortsætte den linje, som blev grundlagt for år tilbage. Det er derfor med stor glæde, at jeg kan meddele at salget er foretaget INDEN for STS Bilers ”vægge”, således at vi sikrer fortsat stabil og positiv udvikling for STS Biler.” udtaler dir. Ejgild Christensen.

Vi er 3 år i træk blevet kåret af vores kunder til DANMARKs BEDSTE Toyota forretning, hvilket sker med titlen: ICHIBAN 2013, 2014 og 2015.

Ligeledes har vi formået at udvikle os, på en givtig måde og ikke mindst flytte de 2 største afdelinger i nye og moderne lokaler. Herning afdelingen flyttede ind i nye lokaler på Allingevej 1, Herning i maj 2013, og Holstebro flyttede til Bastrupgaardvej 1, i den gamle Schaufus bygning i Holstebro.

Samlet set har STS Biler A/S aldrig været i en bedre position end lige nu, udtaler Ejgild Christensen. Med et salg tæt på 1.800 biler årligt, og en omsætning på mere end 230 mio, er der en masse opgaver som skal løses. Virksomheden beskæftiger ved årsskiftet knap 80 personer.

Udvidelsen af ejerkredsen, skal også ses som fremtidssikring af virksomhedens ledelse. Ejgild Christensen er 56 år og de 3 nye er alle ”væsentlig yngre modeller”, udtaler Ejgild Christensen.

Hanne Juul Jensen er 46 år, og har de sidste 14 år haft ansvaret for økonomi og HR. Flemming V. Madsen er 43 år, og har været ansat hos STS Biler siden 1992. Flemming har siden 2002 fungeret, som salgsansvarlig for alle 4 afdelinger. Rasmus Thorsen er 36 år, og har været ansat hos STS Biler siden 2000. Fra 2006 har Rasmus fungeret som salgschef for Holstebro afdelingen.

Alle fortsætter i deres nuværende stillinger og løser de samme opgaver fremover, så dermed vil vore kunder og samarbejdspartnere ikke mærke til forandringer.

Jubilæet og det begyndende generationsskiftet markeres i det nye år.