Til Menu  

Prøvekør en Toyota Hybrid og vind en Auris Hybrid i en måned samt et grønt weekendophold!

19-09-2016 12:05:00

 

Alle, der prøvekører en Toyota Hybridbil fra 12. september – 31. oktober 2016 og registreres hos STS Biler med navn, adresse og e-mail, deltager i lodtrækningen om en Toyota Auris Hybrid i en måned fra 1. december – 31. december 2016 samt et grønt weekendophold (præmieværdi ca. 12.000 kr.).


Mere om Præmien

Alle, der prøvekører en Toyota hybridbil fra 12. september – 31. oktober 2016 og bliver registreret hos Toyota-forhandleren med navn, adresse og e-mail, deltager i lodtrækningen om en Toyota Auris Hybrid i en måned inkl. et grønt weekendophold (2 overnatninger i delt dobbeltværelse på et af Guldsmedens hoteller, inkl. 2 x morgenmad og 2 x middag). 

 

Kør hybrid i en måned

Toyota Auris Hybrid stilles desuden til rådighed i 1 måned fra den 1. december – 31. december 2016, hvor Toyota Danmark betaler alle omkostninger (grøn ejerafgift og forsikring). Det eneste du selv skal betale er udgifter til brændstof. Bilen må kun benyttes af dig eller medlemmer af din husstand, og du har hele 2.000 kilometer til din rådighed. Konkurrencen kører til og med 31. oktober 2016. Vinderen får direkte besked. 

 

Vedligeholdelse 
Bilen er dækket af en service- og vedligeholdelsesaftale gennem Toyota Financial Services. 

 

Tilbagelevering 
Ved tilbagelevering af bilen bliver der foretaget en tilstandsvurdering af FDM. Eventuelle omkostninger til udbedring af skader, skal du selv betale for. Der henvises i øvrigt til Toyota Financial Services almindelige betingelser for billeasing til private. 

Den samlede præmieværdi er 12.000 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og konkurrencen er ikke købsbetinget. Vinderen udvælges vilkårligt, og får direkte besked via e-mail efter konkurrencens ophør. 

 

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte i Toyota organisationen og deres familier samt Toyotas samarbejdspartnere kan ikke deltage i lodtrækningen. Vinderen udvælges vilkårligt, og får direkte besked via e-mail efter konkurrencens ophør. 
Konkurrencen er åben for alle, der er fyldt 18 år, har gyldigt kørekort og er bosat i Danmark, undtaget ansatte og nærmeste familie til personer, der arbejder hos Toyota Danmark A/S eller Saatchi & Saatchi.