Til Menu  

Ny erhvervslinje fra Toyota

17-08-2016 14:25:00

Så er de længe ventede nye Toyota Proace og Toyota Hilux endelig landet ved STS Biler.

 


 

Den nye Toyota Proace indfrier alle forventninger! Med en imponerende kapacitet er den nye Toyota Proace klar til at rumme enhver udfordring. Din arbejdsdag bliver behagelig, med ergonomiske sæder og god plads til 3 velvoksne håndværkere. Den komfortable kabine, de praktiske kontormuligheder og den bekvemme adgang til varerummet, gør Toyota Proace til en pålidelig og effektiv arbejdspartner.
 


 

Det er en fantastisk varevogn og denne på billedet er en L1H1 (mellem længde). Den kommer også i en længere model, L2H1, som er ca. 2.70 længde i varerum.
 


 

Så lad os skræddersy din nye varevogn, så den dækker dine behov i hverdagen. Den kan leases for KUN 1995,- INKL. SERVICE & FORSIKRING.
 


 

Den nye og endnu stærkere Toyota Hilux gør endnu engang konkurrenterne til skamme. Toyota Hilux har tradition for at skubbe til grænserne for, hvad man kan forvente af en PickUp – både på asfalt og off-road. Nu gør den det igen – og mere kompromisløst end nogensinde før.
 


 

Med udgangspunkt i bilens legendariske styrke og pålidelighed, har Toyotas ingeniører blandt andet optimeret karrosseriet. Den nye chassisramme med kraftigere sidesektioner og tværbjælker suppleres af ny affjedring, der giver endnu bedre køreegenskaber og komfort.
 


 

Den nye Toyota Hilux fås fra 189.990 kr. ekskl. Moms.

Kig ind til os allerede i dag, så vi sammen kan finde lige netop den løsning som passer perfekt til din virksomhed.

TOYOTA PROACE og HILUX BACK IN BUSINESS!!!!!!!