Til Menu  

Hjælp os med at støtte Julehjælpen​

25-11-2016 09:50:00

​Flere virksomheder og bilforretninger har for vane at udlodde præmier, særligt i juletiden. Dette var også tilfældet hos STS Biler sidste år, da 4 heldige vindere kunne køre herfra i hver deres Toyota Hybridbil hen over julen og nytåret.

Antallet af familier, som har problemer med at få økonomien til at hænge sammen, stiger år efter år. Dette bliver især et ømtåleligt emne op til den søde juletid. De sidste år er antallet af familier, som søger julehjælp, steget med omkring 20% og det ser ikke ud til at den kurve knækkes i 2016.

 

Hjælp os med at støtte Julehjælpen

STS Biler har i år valgt, at donere 100 kr. til Julehjælpen, for hver prøvetur der køres i en ny Toyota Hybrid. Prøveturen kan ske i et af vores fire afdelinger i Holstebro, Herning, Ikast og Lemvig fra første søndag i advent d. 27. november til og med fredag d. 16. december.

Mandag d. 19. december vil antallet af prøveture blive opgjort og en check med det indsamlede beløb vil blive overrakt til en repræsentant fra Julehjælpen.

Julehjælpen har i snart 10 år hjulpet trængte familier, med at give børn den jul som de fortjener. Julejælpen er grundlagt af Rene Husted Vahl og i 2015 lykkedes det at støtte 11.300 udsatte børn med at lige fra julegaver, julemad og oplevelser.  

"Vi håber på at se rigtig mange kunder i butikkerne til en masse prøveture i ores nye Toyota Hybrid biler, så vi sammen kan hjælpe hinanden med at hjælpe dem, som ikke har mulighed for at give deres børn den jul, som de fortjener" udtaler marketingkoordinator Mona Kvistgaard.

Vi glæder os til at se jer hos STS Biler.