Brintbilen

MIRAI


100% Visionær
0% forurening

Fra Kr. 603.990

Brint til alle

Brintbilen Mirai. Baner vej for en fremtid uden forurening.

Mirai er en visionær bil fra inderst til yderst – lige fra den avancerede brændselscellestak til den eksklusive og rummelige kabine. Med 0% forurening og imponerende kraftoverskud vil brintbilen Mirai ændre den måde, vi kører på.

Europa styrker infrastrukturen for brintbiler

Hydrogen Mobility Europe (H2ME) er et flagskibsprojekt, hvis målsætning er at udvikle et paneuropæisk netværk af brinttankstationer. Det er et stort fremskridt for brintteknologien, for det giver ejere af brintbiler meget nemmere adgang til brændstof. Formålet med H2ME-projektet er at demonstrere et teknisk og kommercielt beredskab for brintbiler, brændstofstationer og produktionsteknikker samt en betydelig udvidelse af den brintdrevne bilpark i Europa.

 

 

Projektet har modtaget finansiering fra Fuel Cells and Hydrogen Joint Undertaking (FCHJU) under aftale 671438 og 700350. Dette fællesforetagende støttes af European Union’s Horizon 2020 forsknings- og udviklingsprogram, New European Research Grouping on Fuel Cells and Hydrogen (“N.ERGHY”) samt Hydrogen Europe.

Scroll ned til: Genveje | Galleri | KampagnerVideo |

Her er alle genveje omkring Toyota MIRAI
- eller prøv at bygge din egen i konfiguratoren   lige her

Du kan også få et "nu-og-her skøn" over prisen på din bil her

Det grønne valg, Toyota Mirai

Fremtidens biler udleder ingen COog det gør Toyota Mirai heller ikke. 

Brintbilen fra Toyota udspringer af banebrydende teknologi og innovation. Oplev en rækkevidde som er sammenlignelig med en almindelig benzinbil og som er lige så nem at tanke.  Ved afsløringen af Toyotas Mirai, sagde Akio Toyoda: "Vi er ved et vendepunkt i bilindustrien. Et vendepunkt, hvor en firedørs sedan kan køre op imod 500 km på en tankfuld brint, kan blive tanket på under fem minutter og kun udleder vanddamp." 

Kør med god samvittighed, uden udledning af CO, farlige kvælstoffer eller sundhedsskadelige partikler og mod en fremtid, hvor vi ikke er afhængige af olie med Toyota Mirai.