LAND
CRUISER


Uovertruffen SUV til alle terræner

Fra
Kr. 806.990

CO2-udledning
fra 239 op til 257 g/km

Brændstofforbrug
fra 10 op til 10,3 km/lLand Cruiser Eventyr
Toyota Land Cruiser. Ustoppelig. Kompromisløs. Ubegrænset.

Land Cruiser er en SUV som man lægger mærke til! Bilen byder i alle versioner på en overlegen køredynamik præget af state-of-the-art teknologi, raffineret interiør og eksklusiv kørekomfort. En bil, der kan trække det tunge læs, og som kan køres i alle terræner. Mulighederne er næsten ubegrænsede med en Toyota Land Cruiser.

Enestående styrke hele vejen

Den nye Land Cruiser er endnu mere raffineret med ny, mere moderne og robust udseende. Hver linje i designet er nøje tiltænkt. Den imponerende kølergrill og lygterne er placeret højere for maksimal beskyttelse og våddybde.

Uovertruffen sikkerhed

Land Cruiser indeholder Toyota Safety Sense som ekstra sikkerhed. Systemet indeholder et sæt sikkerhedsteknologier designet til at mindske eller helt undgå ulykker. Det inkluderer for eksempel Pre-Collision System (PCS) med fodgænger- og cyklistgenkendelse, intelligent adaptiv fartpilot, vognbaneskiftassistent med styringskontrol, fjernlysassistent og vejskiltegenkendelse.

Ustoppelig i al terræn

Uanset, om du kryber gennem en lavvandet flod eller styrter ned af en stenet vej, så kan Land Cruiser overvinde og bringe dig sikkert igennem selv de hårdeste terræn. Ingen anden SUV kan tilbyde dig samme unikke kombination af off- og on-road præstationer.

Her er alle genveje omkring Toyota Land Cruiser
- eller prøv at bygge din egen i konfiguratoren   lige her

Du kan også få et "nu-og-her skøn" over prisen på din bil her

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK