Til Menu  

 

Toyota Skive - Fritz Dahl Biler er nu en del af STS Biler

Yaris & Yaris Hybrid fra Toyota

Designet er dynamisk og modelprogrammet er bredt, så der er altid en Toyota Yaris, der passer lige nøjagtig til din personlighed. Den nye Yaris kombinerer imponerende lavt forbrug og CO2-udslip med suveræn kørekomfort ved bykørsel.

Hos STS Biler i HolstebroLemvigIkast og Herning glæder vi os over nu at kunne vise jer den nye fikse sag.

Særligt standardudstyr

Toyota Yaris

Toyota Yaris er spækket med lækkert standardudstyr, bla. skal nævnes de særlige follow-me-home forlygter, sidespejle med varme, elektronisk åbning af bagsmæk, og justerbart rat.

Sikkerheden følger også med som standard bla. Vehicle Stability Control (VSC) Som doserer bremse- og motorkraften ud til de enkelte hjul, så over- eller understyring modvirkes, og stabiliteten genoprettes. Dæktrykssensor, Supplemental Restraint System, syv airbags. En knæairbag til føreren. SRS airbags til både fører og passager, sideairbags til forsæderne, og SRS gardinairbags til både for- og bagsædepassagerer. Og Anti-piskesmældssæder.

Hvis du vil have lidt mere luksus

Så er flg. standarudstyr i T2, T3, Style, H2 & H3

Toyota Touch® 2 med 7″touch-skærm, USB-indgang med MP3- og ipod-tilslutning. Og bakkamera som gør det nemt og sikkert at parkere, selvom pladsen er trang. Billedet på skærmen giver et betryggende overblik over forholdene bag bilen.

Interiør Toyota Yaris

Grøn energi til turen med Yaris Hybrid

Hvis du vælger Yaris Hybrid, slutter du dig til de millioner af Toyota-ejere, der allerede har glæde af den avancerede Hybrid Synergy Drive®-teknologi. Køreoplevelsen kombinerer afslappet komfort med et veloplagt kraftoverskud.

Yaris kører op til 32 km/l

Derudover fås den nye Yaris med fire forskellige motorer i form af to forskellige benzinmotorer, diesel og hybrid. Her er det hybridmotoren, der tegner sig for den absolut bedste brændstoføkonomi på op til 32 km/l i gennemsnit ved bykørsel og en ultra lav halvårlig ejerafgift på 290 kr.

Yaris - konfigurer den som du vil

Hvad skal du mere vide?

Hvad koster Yaris/Yaris Hybrid?

Den nye Yaris fås fra 104.995 kr. med 1.0-liters benzinmotor, mens prisen for hybridudgaven starter på 159.995 kr. Dermed er prisen for den nye Yaris mere attraktiv end nogensinde før. Uanset dit tempo.

Se priser Toyota Yaris

Finansering af din Toyota Yaris

Hos STS Biler sælger vi ikke kun biler af høj kvalitet. Vi tilbyder også markedets mest attraktive billån, når du vælger at finansiere dit næste bilkøb gennem Toyota Financial Service.

Læs om finansiering

Få en serviceaftale til din Toyota Yaris

Med en STS-serviceaftale sikre du dig SERVICE UDEN BØVL. Med et fast månedligt beløb opnår du en hel særlig kundestatus hos STS Biler. Med masser af goder og service, som forkæler din bil, og fastholder køreglæden i hele dens levetid.

Læs om Yaris serviceaftale

Brochure, specifikationer og ekstraudstyr Toyota Yaris

Næste skridt? Prøvetur, få et tilbud eller kom forbi os...

Kontakt salgsafdelingen

Holstebro     Herning     Ikast     Lemvig     Skive