Til Menu  

 

Toyota Skive - Fritz Dahl Biler er nu en del af STS Biler

Toyota Verso - den fleksiple MPV med op til 7 sæder

Harmonisk proportioner og bløde kurver i vekselvirkning med skarpt skårne linjer.

Den nye Verso har sin helt egen, markante fremtoning.

Hertil kommer raffinerede detaljer, sportslig finish og kromlister på frontgrillen, samt Bi-xenon-forlygter.

Verso er fuldstændig fleksibel

Verso er udstyret med Toyotas unikke Easy-FLat-sædesystem. Det byder på hele 32 forskellige kombinationsmuligheder alt efter, om du har brug for et stort, ekstra stort eller mega stort bagaerum. Og du skal ikke stå og bakse med ommøbleringen, for et enkelt greb er nok til at nedfælde sæderne i en slidende bevægelse. Resultatet er en fuldstændig plam bundflade, som er let at læsse.

Verso afliver enhver fordom om, at en familievenlig MPV kun skal betragtes som et praktisk transportmiddel. Det mærker du på den sjældne kombination af høj komfort og dynamiake køreegenskaber med præcis styring og veloplagte reaktioner. Og hele familen har gælde af den omfattende støjisolering af kabinen, så turen kan nydes i fred og ro.

Easy-FLat-sædesystem med 32 forskellige kombinationsmuligheder i Verso

Sikkerheden er i højsædet

Selvfølgelig er sikkerheden altomfattende i Verso. Ellers ville det ikke være en Toyota. Og når det ydermere er en udpræget familiebil, er den fra inderst til yderst konstrueret til maksimal beskyttelse af dig og dine nærmeste.

Som standard er Verso udstyret med ABS-bremser med bremsekraftfordeling, TRC(Traction Control), VSC+(Vehicle Stability Control+), HAC(Hill-start Assist Control) plus syv SRS-airbags og sktive nakkestøtter, der reducerer risikoen for piskesmældsskader.

Sikkerheden altomfattende i Verso

Ekstraudstyr til Toyota Verso

Gå på opdagelse i det brede program af Toyota ekstraudstyr og gør din Verso endnu mere personlig. Tilfør designet din egen finish. Giv brugsværdien et ekstra løft. Mulighederne er mange, fælles for dem aller er perfekt pasform og funktionalitet.

Hvad skal du mere vide om Toyota Verso?

Finansering af din Toyota Verso

Hos STS Biler sælger vi ikke kun biler af høj kvalitet. Vi tilbyder også markedets mest attraktive billån, når du vælger at finansiere dit næste bilkøb gennem Toyota Financial Service.

Læs om finansiering

Priser Toyota Verso

Hvad koster Verso?

Toyota Verso fås fra 253.990 kr. med 1.6-liters benzinmotor.

Priser Verso

Få en serviceaftale til din Toyota Verso

Med en STS-serviceaftale sikre du dig SERVICE UDEN BØVL. Med et fast månedligt beløb opnår du en hel særlig kundestatus hos STS Biler. Med masser af goder og service, som forkæler din bil, og fastholder køreglæden i hele dens levetid.

Læs om Verso serviceaftale

Brochure, specifikationer og ekstraudstyr Toyota Verso

Næste skridt? Prøvetur, få et tilbud eller kom forbi os...

Kontakt salgsafdelingen

Holstebro     Herning     Ikast     Lemvig     Skive