Til Menu  

Fordele ved at vælge Toyota fra STS Biler

Når du henter din nye Toyota, vil vi  forsyne dig med et Toyota servicepas. Dette er en udførlig guide, som sikrer, at du får det bedste ud af din Toyota, alle dens funktioner og features.

Vi vil naturligvis også give dig omhyggelige instruktioner og altid være behjælpelige, hvis du skulle få brug for assistance af den ene eller anden karakter.

Toyota har de mest tilfredse bilejere

Toyota har fortsat Danmarks mest tilfredse bilejere. Det er konklusionen i FDM's AutoIndex. Faktisk kan vi også, hos STS Biler, kalde os de bedste af de bedste, da vi 6 år i træk har vundet den eftertragtede Ichiban pris.

 

 


 

Danmarks måske bedste serviceaftale

Som Toyotakunde har du mulighed for at tegne en serviceaftale. Den forvandler alle service- og værkstedsregninger til en overkommelig og fast månedlig ydelse. Serviceaftalen dækker alt fra rutinemæssige serviceeftersyn til uforudsete reparationer på bilen. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser og unødig belastning af økonomien.

 


 

Toyota Vejhjælp

Som en ekstra tryghed følger der 1-års Toyota Vejhjælp med i købet af din Toyota. Det er en vejhjælpsordning, som dækker i 48 europæiske lande. Hvis du mod forventning skulle køre ind i problemer med din Toyota, vil Toyota Vejhjælp sørge for, at bringe dig sikkert videre.

Får du efterfølgende serviceret din bil på et af vores 4 værksteder, med et Sundheds- eller Sikkerhedstjek, forlænges Toyota Vejhjælp et år.


 

Lang og udstrakt garanti 

Toyota-garantien dækker enhver fejl, der kan henføres til bilens produktion og samling. Den gælder 3 år/100.000 km, alt efter hvad der kommer først, uden kilometerbegrænsning det første år. Garantien dækker også omkostninger ved at få bugseret bilen til nærmeste Toyotaværksted, hvis bilen ikke kan køre på grund af materiale- eller fabrikationsfejl, der er opstået under garantiperioden.


Vi yder også 3-års lak- og overfladerustgaranti og op til 12-års garanti mod gennemtæring uanset kilometertal. Garantierne gælder i henhold til gældende bestemmelser.


 

Hybrid helbredstjek 

Toyotas hybrid service = Toyota Helbredstjek, giver nye og eksisterende ejere af Toyotas hybridbiler ro i sjælen år efter år - med en øget tryghed i helt op til 10 år.

 

 

 


 

 Fordele ved at vælge Toyota fra STS-Biler

Har du tabt dit hjerte til en Toyota


Når du henter din nye Toyota, vil vi  forsyne dig med et Toyota servicepas. Dette er en udførlig guide, som sikrer, at du får det bedste ud af din Toyota, alle dens funktioner og features.

 

Vi vil naturligvis også give dig omhyggelige instruktioner og altid være behjælpelige, hvis du skulle få brug for assistance af den ene eller anden art. Når du køber en Toyota, køber du nemlig også den tryghed, der ligger i at være kunde hos en af Danmarks største og mest serviceorienterede bilorganisationer. Du får et servicenet i ryggen, som i kundeundersøgelser gang på gang er kåret til branchens bedste.

 

Toyota har de mest tilfredse bilejere
 

Toyota har fortsat Danmarks mest tilfredse bilejere. Det er konklusionen i FDM's AutoIndex. Faktisk kan vi hos STS Biler kalde os de bedste af de bedste, da vi 5 år i træk har vundet den eftertragtede Ichiban pris.

 

Når det handler om Toyotaejernes tilfredshed med bilkøbet hos forhandleren eller oplevelsen med servicen på værkstedet, er resultatet endnu mere skudsikkert. Her er Toyotas forspring til de øvrige bilmærker særlig stor, og sådan har det faktisk været i alle årene, hvor AutoIndex-undersøgelsen er blevet gennemført.

 

Designet med omtanke
 

Toyotas biler er designet og udviklet med henblik på at minimere vedligeholdelsesomkostningerne. Der er færre dele, der kræver service, og de dele, der nødvendigvis skal udskiftes eller serviceres løbende, holder i længere tid. Adgangsforholdene er optimerede, så tiden til service kan holdes nede.

 

Dette - kombineret med konkurrencedygtige priser på reservedele - gør, at dine samlede udgifter til vedligeholdelse af din Toyota er yderst overkommelige.

 

Komplet serviceprogram
 

Vi kan fortælle dig meget mere om det betryggende serviceprogram, der gør tilværelsen som Toyotaejer så let som muligt. Din Toyota har brug for et stort sundheds- og sikkerhedstjek hvert andet år eller for hver 30.000 km. Herudover anbefaler vi et sundhedstjek, der bl.a. inkluderer olie og skift af oliefilter i perioderne meller 2 store sundheds- og sikkerhedtjek.

 

Danmarks måske bedste serviceaftale

Som Toyotakunde har du mulighed for at tegne en serviceaftale. Den forvandler alle service- og værkstedsregninger til en overkommelig og fast månedlig ydelse. Serviceaftalen dækker alt fra rutinemæssige serviceeftersyn til uforudsete reparationer på bilen. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser og unødig belastning af økonomien.

 

Lavere reparationsomkostninger

Toyota er designet, så udgifterne til reparationer i forbindelse med mindre uheld minimeres. Der er indbygget energiabsorberende elementer i kofangerne, og dele der er dyrere at udskifte, er placeret væk fra typiske skadesområder. Herudover er de mest udsatte pladedele boltet og ikke svejset på. Som et resultat heraf er det muligt at begrænse omfanget af skader, og eventuelt beskadigede dele er lette at udskifte eller reparere.

 

Customer Satisfaction
 

Hos os satser vi ikke kun på at have kunder i butikken. Vi satser på at have tilfredse kunder i butikken. Derfor har vi iværksat  Customer Satisfactionprogrammet. Toyota Danmark A/S spørger løbende kunderne om deres oplevelse af Toyota. Spørgeskemaet giver os et nøjagtigt billede af virkeligheden, og vi får et værktøj, så vi konstant kan forbedre vores service. For vores mål er at blive lige så fejlfri som vores produkter. Et mål, vi kun kan nå i samarbejde med bl.a dig.

 

Eksperter i finansiering
 

Vi er ikke bare specialister i biler. Vi er også specialister i finansiering og leasing. Toyota Financial Services giver en række kontante fordele. F.eks. får du oftest svar på stedet og skal altså ikke vente på, at banken åbner. Desuden kan ekstraudstyr ofte medfinansieres. Hør nærmere om de favorable rentesatser hos forhandleren.

 

Toyota Eurocare
 

Som en ekstra tryghed følger der 1-års Toyota Eurocare med i købet af din Toyota. Det er en vejhjælpsordning, som dækker i 30 europæiske lande. Hvis du mod forventning skulle køre ind i problemer med din Toyota, vil Toyota Eurocare sørge for at bringe dig videre. Toyota Eurocare fornyes automatisk ved hvert serviceeftersyn hos dit Toyotaværksted.

 

Lang og udstrakt garanti fra kofanger til kofanger
 

Takket være en kombination af høj produktkvalitet og professionel service kan Toyota tilbyde en af markedets bedste garantier: 3-års mekanisk garanti (eller op til 100.000 km, alt efter hvad der kommer først). Garantien dækker også omkostninger ved at få bugseret bilen til nærmeste Toyotaværksted, hvis bilen ikke kan køre på grund af materiale- eller fabrikationsfejl, der er opstået under garantiperioden. Vi yder 3-års lak- og overfladerustgaranti (ubegrænset kilometertal) og op til 12-års garanti mod gennemtæring (ubegrænset kilometertal). Garantierne gælder i henhold til gældende bestemmelser.

 

Ekstra tryghed
 

Tyverisikringen af din Toyota er konstrueret til at modstå de skrappe 5-minutters indbrudstests. Startspærren opfylder de strengeste internationale og forsikringsmæssige krav.

 

Originalt Toyota-ekstraudstyr
 

Originalt Toyotaekstraudstyr er designet og fremstillet med den samme høje kvalitet, som kendetegner vores biler. Derfor er du sikker på perfekt pasform og integration, når komfort og brugsværdi skal have et ekstra løft. Det omfattende program giver dig også mange muligheder for at sætte et personligt præg på din Toyota. Alt originalt Toyota ekstraudstyr, købt i forbindelse med ny bil sælges med 3-års garanti - ligesom vores biler.

 

Vores miljømål = nul udslip
 

Som førende bilproducent har vi også et stort ansvar over for vores fælles miljø. Det lever vi op til med samme dedikerede indsats, som har bragt Toyota i front på andre områder som f.eks. motor og sikkerhedsteknologi. Det langsigtede mål er at udvikle og producere 0-udslips køretøjer, og allerede nu er vi kommet langt med vores vision, som vi kalder bæredygtig mobilitet. Det betyder, at den enkelte bils miljøpåvirkning måles henover hele dens livscyklus.
 

5-stjernet sikkerhed
 

Du kan stole på sikkerheden i Toyota, når det gælder. Den uafhængige sikkerhedsorganisation Euro NCAP har givet alle Toyotas personbiler 5 stjerner i deres sikkerhedstest, på nær Aygo og Rav4, som har fået 4.

 

God pris. Både når du køber og sælger
 

Toyota har en af markedets højeste gensalgspriser. Det betyder, at din Toyota har nogle af markedets laveste omkostninger pr. kørt kilometer, uanset om du vælger en stor Avensis eller en lille Aygo.

 

Særpris og ekstraudstyr
 

Priserne er trykket helt i bund på udvalgte modeller, mens andre er spækket med ekstraudstyr, som du ikke betaler for.