Til Menu  

 

Toyota Skive - Fritz Dahl Biler er nu en del af STS Biler

RAV4 -  RAV4 Hybrid - 4x4 med hybrid teknologi

Den nye RAV4 byder på en bred vifte af banebrydende teknologier, der giver mærkbare fordele og åbner et helt nyt kapitel indenfor biler med hybrid teknologi.

Det gælder f.eks. køredynamikken i det nye hybridsystem, trygheden i Toyota Safety Sense og det sikre overblik via Panoramic View Monitor.

Hybrid - Det bedste fra to verdener

Hybridteknologi og RAV4’s unikke karakter danner en stærk alliance. Resultatet er kraftfuld køreglæde kombineret med lave driftsudgifter og lavt udslip.

RAV4’s hybridsystem gør den daglige kørsel til en afslappet oplevelse. Fra den komfortable førerplads kan du nyde alle fordelene ved hybridkørsel: Det uanstrengte kraftoverskud, den harmoniske acceleration og den næsten lydløse kabine. Når terrænet viser tænder, eller du har brug for ekstra vejgreb, vil den nye RAV4 Hybrid AWD omgående levere den nødvendige trækkraft.

Toyota RAV4 / RAV4 Hybrid teknologien

Den nye RAV4 Hybrid har en trækkapacitet på op til 1.650 kg, hvilket betyder at hybridmodellerne nemt klare tunge transportopgaver, såsom campingvogne, hestetrailer og transport af båden.

Motorer til enhver livsstil

Det nye RAV4-design giver desuden et stilfuldt, men samtidigt kraftfuldt udtryk, der gør, at du kan nye turen - uanset om du søger byens lys eller et offroad eventyr.

Den nye RAV4 har et bredt udvalg af motorer. Og med optimerede køreegenskaber, sikrer den nye RAV4 en forbrdret respons og komfort under kørsel. Med den banebrydende hybridteknologi opnår RAV4 Hybrid den perfekte balance mellem kraft og økonomi. Den er blandt klassens bedste ved CO2-udslip og brændstofforbrug - samtidig med hybrids unikke kombination af næsten lydløs kørsel og rå køreglæde.

Motorer i  RAV4 / RAV4 Hybrid

Designet til store oplevelser

Når du kører RAV4, har du en verden af muligheder foran dig. Og bag dig har du en af klassens største bagagerum med god plads til fx fritidsudstyr. Lav læssehøjde og elektrisk bagklap med positionshukommelse gør det nemt at få dine ting ind og ud af bagagerummet.

Her er din komfortzone

Høj kørekomfort og lavt støjniveau. Det er første indtryk bag rattet af RAV4. Efterfølgende vil du sætte pris på den stor og fleksible kabine med god plads til fem voksne og klassens bedste rummelighed for bagsædepassagerer. Det innovative sædesystem giver mange indretningsmuligheder, som suppleres af praktiske opbevaringsrum til personlige småting.

Det nye RAV4-design giver desuden et stilfuldt, men samtidigt kraftfuldt udtryk, der gør, at du kan nye turen - uanset om du søger byens lys eller et offroad eventyr.

Den nye RAV4 har et bredt udvalg af motorer. Og med optimerede køreegenskaber, sikrer den nye RAV4 en forbrdret respons og komfort under kørsel. Med den banebrydende hybridteknologi opnår RAV4 Hybrid den perfekte balance mellem kraft og økonomi. Den er blandt klassens bedste ved CO2-udslip og brændstofforbrug - samtidig med hybrids unikke kombination af næsten lydløs kørsel og rå køreglæde.

Interiøer i  RAV4 / RAV4 Hybrid

RAV4 er sikkerheden selv

Den nye RAV4 er den første bil med Panoramic View Monitor. Systemet kombinerer billeder fra fire kameraer og skaber en imponerende 360º 3D gengivelse af RAV4 og dens omgivelser.

Sikkerhed i  RAV4 / RAV4 Hybrid

På skærmen kan føreren vælge mellem to skærmvisninger: Moving View og See-through View. Sidstnævnte afslører forhindringer, du ikke kan se med det blotte øje. Dette er en stor hjælp ved bakning og vanskelige manøvrer på fx snævre parkeringspladser.

Toyota Safety Sense: Forberedt på alt

Den nye RAV4 løfter sikkerheden op til nye standarder. Toyota Safety Sense kombinerer en række aktive hjælpesystemer i et avanceret samspil. Målet er at reducere din risiko for at blive involveret i en trafikulykke og øge den generelle sikkerhed for alle trafikanter.

Pre-Collision System

Pre-Collision System benytter radar og kamera til at scanne for biler og genstande på vejen foran dig.

Hvis systemet registrerer en potentiel kollision, advares føreren med lydsignal og advarsels lampe.

Ved overhængende risiko aktiveres bremserne for at undgå eller afbøde evt. kollision.

Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control benytter radar til automatisk justering af hastigheden, så RAV4 hele tiden holder samme afstand til den forankørende bil.

Især motorvejskørsel bliver en mere afslappet oplevelse.

Road Sign Assist

Road Sign Assist registrerer trafikskilte som fx hastighedsbegrænsning og overhaling forbudt.

Skiltene gengives tydeligt i førerens synsfelt på den nye TFT-farveskærm.

Systemet advarer med både lyd- og lyssignal, hvis skiltningen ikke efterkommes.

Lane Departure Alert

Kameraer øverst i forruden overvåger vognbanestriberne under kørslen.

Lane Departure Alert advarer med lydsignal og advarselslampe, hvis bilen begynder at forlade sin bane, og blinklyset ikke er aktiveret. Derved motiveres føreren til at korrigere bilens retning.

Automatic High Beam

Automatic High Beam giver bedre udsyn og bedre synlighed i forhold til medtrafi kanter.

Et kamera registrerer lyset fra modkørende biler og baglygterne fra forankørende biler samt vejbelysningens styrke.

Automatic High Beam skifter automatisk mellem kort og langt lys, så andre bilister ikke blændes, og nattekørsel bliver mere sikker.

Ekstra udstyr til RAV4

RAV4 er en unik bil, og med originalt Toyota Ekstraudstyr kan du gøre den endnu mere personlig. Det brede program rummer mange muligheder for at fremhæve din stil og gøre bilen endnu mere funktionel.

Hvad skal du mere vide om RAV4?

Finansering af din Toyota RAV4 /RAV4 Hybrid

Hos STS Biler sælger vi ikke kun biler af høj kvalitet. Vi tilbyder også markedets mest attraktive billån, når du vælger at finansiere dit næste bilkøb gennem Toyota Financial Service.

Læs om finansiering

Priser Toyota RAV4 / RAV4 Hybrid

Hvad koster RAV4 & RAV4 Hybrid?

Toyota RAV4 fås fra 379.990 kr. med 2-liters benzin eller dieselmotor. Hybridudgaven starter på 484.990 kr.

Priser RAV4 & RAV4 Hybrid

Få en serviceaftale til din Toyota RAV4

Med en STS-serviceaftale sikre du dig SERVICE UDEN BØVL. Med et fast månedligt beløb opnår du en hel særlig kundestatus hos STS Biler. Med masser af goder og service, som forkæler din bil, og fastholder køreglæden i hele dens levetid.

Læs om serviceaftale

Brochure, specifikationer og ekstraudstyr Toyota RAV4

Næste skridt? Prøvetur, få et tilbud eller kom forbi os...

Kontakt salgsafdelingen

Holstebro     Herning     Ikast     Lemvig     Skive