Til Menu  

 

Toyota Skive - Fritz Dahl Biler er nu en del af STS Biler

Toyota Proace - Årets varebil 2017

Den nye Toyota Proace er designet med fokus på dig og dit arbejde. Derfor er køreoplevelsen så komfortabel, og derfor er indretningen så praktisk og fleksibel. Det brede modelprogram betyder, at du kan sammensætte din Proace, så den passer lige præcis til dit behov.

Toyota Proace har lasteevne op til 1.400 kg og påhængsvognsvægt op til 2.500 kg. Hos STS Biler I HolstebroLemvigIkast og Herning glæder vi os til at præsentere dig for vores flotte varevogn.

Innovation er drivkraften

Proace er bygget til at stå model til de udfordringer, som en varebil dagligt udsættes for. Forhjulstræk giver i sig selv sikre og stabile køreegenskaber og suppleret med Toyota traction Select-system, giver det endnu bedre vejgreb under vanskelige køreforhold.

Motorprogrammets byder på kraftfulde dieselmotorer fra 1.6 liter til 2.0 liter med ydelse op til 163 hk og drejninsmoment op til 340 Nm. Varerummet er dimensioneret til Europaller og med 8 fastsurringskroge samt 12V-udtag.

Du kan selv vælge, hvordan adgangen til det store varerum skal være: En enkelt skydedør i siden eller to skydedøre? Tophængslet bagdør eller to splitdøre med op til 180 graders åbning? Mulighederne er mange, og valget er dit.

Proace er bygget til at stå model til de udfordringer.

Proace - en sikker arbejdsplads

Proace kendetegnes af et meget højt sikkerhedsniveau. Ellers ville det ikke være en Toyota. Udover den bomstærke konstruktion er Proace udstyret med en række features, der styrker både den aktive og den passive sikkerhed. Læs mere sikkerheden i Proace.

Proace kendetegnes af et meget højt sikkerhedsniveau.

Et væld af muligheder og funktioner

Den nye Toyota Proace, kommer med et væld af muligheder og funktioner, som til sammen gør din hverdan meget nemmere.

Proace har fleksibel kabine indretning.
Passagersæde kan slås op i Proace og give plads til fx. kasser
Åbningsmulighed fra varerum til kabine giver mulighed for at transportere lange elementer

Proace er en stærk arbejdskammerat

Proace giver dig valget mellem fire kraftfulde dieselmotorer i kombination med 5- eller 6-trins manuel gearkasse eller 6-trins automatgear. Alle motorer byder på lavt brændstofforbrug og CO2-udledning uden at gå på kompromis med kraftfuld ydelse.

Det brede motorprogram betyder, at der også er en løsning, der passer perfekt til dit behov. Til bykørsel og nærtransport er 1,6 liters motoren velegnet, mens 2.0 liters motoren passer perfekt til lange strækninger og tunge opgaver.

Proace giver dig valget mellem fire kraftfulde dieselmotorer

Bemærk at Proace ikke leveres med ruder i sidepanelerne i Danmark.

Hvad skal du mere vide om Toyota Proace?

Finansiering af Toyota Proace

Finansering af din Toyota Proace

Hos STS Biler sælger vi ikke kun biler af høj kvalitet. Vi tilbyder også markedets mest attraktive billån, når du vælger at finansiere dit næste bilkøb gennem Toyota Financial Service.

Læs om finansiering

Serviceaftale til Toyota Proace

Få en serviceaftale til din Toyota Proace

Med en STS-serviceaftale sikre du dig SERVICE UDEN BØVL. Med et fast månedligt beløb opnår du en hel særlig kundestatus hos STS Biler. Med masser af goder og service, som forkæler din bil, og fastholder køreglæden i hele dens levetid.

Læs om Proace serviceaftale

Brochure, specifikationer og ekstraudstyr Toyota Proace

Næste skridt? Prøvetur, få et tilbud eller kom forbi os...

Kontakt salgsafdelingen

Holstebro     Herning     Ikast     Lemvig     Skive