Til Menu  

 

Toyota Skive - Fritz Dahl Biler er nu en del af STS Biler

Prius 4 - Toyotas miljøbil nr. 1.

Når du tager plads i Prius, tager du samtidig plads i verdens mest avancerede hybridbil.

Toyota løfter nu sløret for en helt ny generation af den populære Toyota Prius.

Og ligesom den oprindelige Prius i 1997, satte en ny dagsorden for bilindustrien, er den nye Prius klar til at indtage førerpladsen i feltet af hybridbiler.

Helt ny teknologi i den nye Prius

Den nye Prius får æren af at være den første Toyota baseret på den nyudviklede TNGA-platform (Toyota New Global Architecture). Den vil revolutionere vores produktionsproces, designet og selve køreoplevelsen. Det gælder også hybridkørsel, idet den nye Prius får lavere tyngdepunkt, stivere karrosseri og optimeret affjedring.

Og ikke nok med det. Det nye Toyota Hybrid System giver en endnu mere harmonisk køredynamik med en smidig og lineær acceleration og hurtigere respons. Hertil kommer et Sport-køreprogram, der får Prius til at reagere lynhurtigt på dit mindste vink.

Toyota Prius

Prius er blevet endnu mere støjsvag

Prius har altid været en velegnet og afslappende bil til bykørsel. Nu er den endnu bedre. Batteriopladningen er optimeret, så Prius kan køre oftere, længere og hurtigere med elmotoren alene. Resultatet er nærmest lydløs kørsel i flere situationer, herunder kraftfuld acceleration og høj hastighed. Som prikken over i’et byder Prius på intuitiv betjening, tydelige instrumenter og velafstemt kørekomfort.

Smukt og funktionelt design

Det nye design vidner om en radikal nyfortolkning af Prius. De sorte C-stolper giver indtryk af et svævende tag. Den sportslige fremtoning fremhæves af dynamiske former med lavere kølerhjelm og taglinje. Karakteristiske LED-lys både for og bag fanger øjet (Bi-LED-lys er standard fortil). Det vindglatte design har nu bragt vindmodstandskoefficienten helt ned på 0,24 Cd.

En verden af high-tech

Tag plads i den nye Prius. Oplev et high-tech førermiljø, der straks giver dig en oplevelse af komfort og kontrol. Du sidder lavt og sportsligt. Det multifunktionelle rat kan justeres i højde og afstand, så du let finder din foretrukne kørestilling. Det elegante interiør fås i Cool Grey eller Black og suppleres af eksklusive soft-touch materialer og lækker finish. Elegante kromdetaljer og ventilationsdyser med Prius-logo fuldender indtrykket af gennemtænkt design.

Toyota Prius føreplads

Du er omgivet af teknologi, som både er avanceret og legende let at bruge. Det gælder den intuitive skærmbetjening af lydanlægget og det nye Head Up Display (HUD), der viser køreinformationer på forruden, så du kan holde blikket på vejen. Hertil kommer dobbelt 4.2’’ multiinfo-display, trådløs telefonoplader og Toyota Touch 2® multimedie-system

Toyota Prius

Trods det slanke karrosseri har den nye Prius god plads til fem personer og større bagagerum. Den nye Prius er også forberedt til trækkrog, som giver bilen endnu mere brugsværdi.

Udstyr til Toyota Prius

Prius fås i 3 udstyrsvarianter – H2, H3 og H4. Som standard er Prius bl.a. udstyret med:

  • Bakkamera med intelligent parkeringshjælp (IPA)
  • LED kørelys
  • ECO-drive indikator
  • Toyota Touch med bl.a. 6.1” Touch Screen, Bluetooth til håndfri betjening og visning af tripinformation og bilindstillinger

Hvad skal du mere vide om Prius?

Finansering af din Toyota Prius

Hos STS Biler sælger vi ikke kun biler af høj kvalitet. Vi tilbyder også markedets mest attraktive billån, når du vælger at finansiere dit næste bilkøb gennem Toyota Financial Service.

Læs om finansiering

Priser Toyota Prius

Hvad koster Prius?

Toyota Prius fås fra 419.990 kr. med 1.8-liters benzinmotor og el-motor.

Priser Prius

Få en serviceaftale til din Toyota Prius

Med en STS-serviceaftale sikre du dig SERVICE UDEN BØVL. Med et fast månedligt beløb opnår du en hel særlig kundestatus hos STS Biler. Med masser af goder og service, som forkæler din bil, og fastholder køreglæden i hele dens levetid.

Læs om Prius serviceaftale

Brochure, specifikationer og ekstraudstyr Toyota Prius

Næste skridt? Prøvetur, få et tilbud eller kom forbi os...

Kontakt salgsafdelingen

Holstebro     Herning     Ikast     Lemvig     Skive