Til Menu  

 

Toyota Skive - Fritz Dahl Biler er nu en del af STS Biler

Toyota Land Cruiser - The beast from the east

Toyotas Land Cruiser tager dig fra hjertet af byen til det barske terræn i vildmarken, med stil, pålidelighed og ægte Toyota innovation.

Mere end 60 års verdensomspændende køreoplevelser har gjort Land Cruiser til det den er i dag - et køretøj som er konstrueret og udviklet til de mest ekstreme udfordringer.

Med atletisk manøvredygtighed, rock solid stabilitet og kompromisløs on-road komfort, kender dens evner ingen grænser.

Land Cruiser er måske verdens bedste arbejdshest. Den er både elegant og adræt samtidig med at den er noget af det mest robuste i denne klasse. Toyota Land Cruiser er bestemt ikke for tøsedrenge!

Lækkert design

Toyotas Land Cruiser er en ikonisk blanding af lækkert design og imponerende funktionalitet. Dens LED forlygter byder kørelyset, den imponerende kølergrill, tågelygter og en lavere kølergrill giver det alvorlige og off-road udtryk.

Toyota Land Cruiser - lækkert design til en barsk hverdag.

Kør hvor som helst

Land Cruisers full time 4WD og multi-terræn management system, gør at den uden problemer kan erobre ethvert landskab. Det gør at Land Cruiser er en sand fornøjelse at køre off-road. Den er udstyret med et overflod af innovativ teknologi, hvilket er blevet synonym med Toyota.

Toyota Land Cruiser har full time 4WD og multi-terræn management system.

Utrolig praktisk og behagelig

Kvalitet og holdbarhed kendetegner oa gså Land Cruisers interiør. Der er ikke gået på kompromis med komforten i kabinen, hvor fleksibel indretning og let betjening gør køreturen mere fornøjelig. Sæderne er både praktiske og behagelige, ligesom hele kabinen er holdt i et stilsikkert og funktionelt design.

Der er ikke gået på kompromis med komforten i kabinen i en Toyota Land Cruiser.

Alle har forskellige behov, og Land Cruiser fås i flere forskellige versioner, for at tilgodese netop dit. Du kan vælge Land Cruiser, som van uden bagsæder, med 5 sæder og til den lidt større familie er det muligt at få Land Cruiser med hele 7 sæder, hvor der er god plads til 2 personer helt bagi bagi.

Det muligt at få Land Cruiser med hele 7 sæder.

Op til 3500 kg. på anhængertrækket

Toyota Land Cruiser er den ideelle vogn, når det handler om at håndtere flytning af tungt materiel – også over lange strækninger. Den kan trække helt op til 3500 kg. på krogen. Udstyret med Kinetic Dynamic Suspension System er du sikret en optimal affjedring og en skarp styrereaktion uanset køreunderlaget.

Udstyrsvarianter

Toyota Land Cruiser fås i 4 udstyrsvarianter – T1, T2, T3 og T4.

Som standard er Land Cruiser udstyret med bl.a.:

  • 17” alufælge
  • A-TRC (Active Traction Control)/VSC
  • Nøglefri betjening
  • Skumringssensor

Hvad skal du mere vide om Land Cruiser?

Finansering af din Toyota Land Cruiser

Hos STS Biler sælger vi ikke kun biler af høj kvalitet. Vi tilbyder også markedets mest attraktive billån, når du vælger at finansiere dit næste bilkøb gennem Toyota Financial Service.

Læs om finansiering

Priser Toyota Land Cruiser

Hvad koster Toyota Land Cruiser?

Toyota Land Cruiser fås fra 670.410 kr. med den bomstærke 2,8 -liters dieselmotor.

Priser Toyota Land Cruiser

Få en serviceaftale til din Toyota Land Cruiser

Med en STS-serviceaftale sikre du dig SERVICE UDEN BØVL. Med et fast månedligt beløb opnår du en hel særlig kundestatus hos STS Biler. Med masser af goder og service, som forkæler din bil, og fastholder køreglæden i hele dens levetid.

Læs om Land Cruiser serviceaftale

Brochure, specifikationer og ekstraudstyr Toyota Land Cruiser

Næste skridt? Prøvetur, få et tilbud eller kom forbi os...

Kontakt salgsafdelingen

Holstebro     Herning     Ikast     Lemvig     Skive