Til Menu  

 

Toyota Skive - Fritz Dahl Biler er nu en del af STS Biler

Toyota Hilux - en legende siden 1968

Den første Toyota Hilux, så dagens lys i 1968 - siden har mere end 13 millioner forceret alverdens udfordringer fra den arktiske tundra til Saharas ørken.

Dens imponerende styrke og driftssikkerhed har gjort bilen kendt og respekteret i hele verden.

Hilux har gennemgået de mest ekstreme test, og med Toyotas velkendte kvalitet indbygget i hver eneste detalje er de imponerende off road-egenskaber ingen overraskelse. Chassisrammen er baseret på den unikke TOP-platform (Toyota Outstanding Performance).

Kraftig og vridningsstabil chassisramme

Den kraftige og vridningsstabile chassisramme er fundamentet for Hilux’ legendariske pålidelighed og driftsikkerhed. Hertil kommer omfattende anti-korrosionsbehandling, der gør chassis og karrosseri rustresistent.

Med sin store frihøjde og robuste aff jedring kan Hilux forcere fl odlejer, vandløb, sandklitter og andre forhindringer.

Den kraftige og vridningsstabile chassisramme er fundamentet for Hilux.

Vælg mellem to kraftfulde motorer

Hilux giver dig valget mellem to kraftfulde D-4D-turbodieselmotorer. 2.5 liters-versionen fås med 5-trins manuel gearkasse. 3.0 liters-versionen er kombineret med 4WD 5-trins automatgear. Begge motorer har partikelfi lter og kombinerer smidig ydelse med et kraftfuldt drejningsmoment.

Hilux giver dig valget mellem to kraftfulde D-4D-turbodieselmotorer.

Både praktisk og behagelig

Kvalitet og holdbarhed kendetegner også Hilux’ interiør. Sædernes stofbetræk er både praktisk og behageligt, ligesom hele kabinen er holdt i et stilsikkert og funktionelt design.

Alle har forskellige behov, og Hilux fås i flere forskellige versioner, som hver især er egnet til særlige opgaver eller et bestemt arbejdsfelt. Du kan vælge Hilux som Single Cab, Extra Cab eller Double Cab, hvor der er god plads til 3 personer bagi.

Du kan vælge Hilux som Single Cab, Extra Cab eller Double Cab.

Højt sikkerhedsniveau

Hilux udmærker sig med et højt og stærkt sikkerhedsniveau. Ud over den legendariske konstruktion er Hilux udstyret med en række features, der styrker både den aktive og den passive sikkerhed, herunder ABSbremser med EBD (Electronic Brake force Distribution), BAS (Brake Assist System), TRC (Traction Control), VSC (Vehicle Stability Control) og LSD (Limited Slip Diff erential).

Hilux udmærker sig med et højt og stærkt sikkerhedsniveau.

Hvad skal du mere vide om Toyota Hilux?

Finansering af din Toyota Hilux

Hos STS Biler sælger vi ikke kun biler af høj kvalitet. Vi tilbyder også markedets mest attraktive billån, når du vælger at finansiere dit næste bilkøb gennem Toyota Financial Service.

Læs om finansiering

Priser Toyota Hilux

Hvad koster Toyota Hilux?

Toyota Hilux fås fra 410.963 kr. som 2-dørs og fra 589.604 kr. som 4-dørs, begge med bomstærke 2,4 -liters dieselmotor.

Priser Toyota Hilux

Serviceaftale til Toyota Hilux

Få en serviceaftale til din Toyota Hilux

Med en STS-serviceaftale sikre du dig SERVICE UDEN BØVL. Med et fast månedligt beløb opnår du en hel særlig kundestatus hos STS Biler. Med masser af goder og service, som forkæler din bil, og fastholder køreglæden i hele dens levetid.

Læs om Hilux serviceaftale

Brochure, specifikationer og ekstraudstyr Toyota Hilux

Næste skridt? Prøvetur, få et tilbud eller kom forbi os...

Kontakt salgsafdelingen

Holstebro     Herning     Ikast     Lemvig     Skive