Til Menu  

 

Toyota Skive - Fritz Dahl Biler er nu en del af STS Biler

Toyota C-HR - crossoveren der følger dit flow

Den nye Toyota C‑HR sætter en anderledes scene og giver nye muligheder for en aktiv livsstil. Glem den frustrerende stop-start kørsel. Glæd dig til at følge byens flow i den nye Toyota C‑HR.

Det avancerede motorprogram omfatter foruden benzin også Toyotas banebrydende hybrid teknologi. 

Følg byens flow

Tag plads, læg hænderne på rattet og glæd dig til en køreoplevelse i særklasse. Målsætningen var maksimal køreglæde, uanset hvor vejen fører dig hen. Toyota C-HR er skabt af og til mennesker, der elsker at køre bil. Toyota C-HR byder på en sjælden kombination af ophøjet komfort og knivskarp kontrol.

Toyota C-HR er finpudset af ingeniører med motorsport i blodet. Det fornemmes på dens knivskarpe reaktioner. Træd på speederen og mærk den kraftfulde acceleration. Drej på rattet og nyd den præcise styring. Toyota C-HR's hybridsystem betyder glidende, støjsvag og miljørigtig kørsel, hvor det er mest oplagt: I byen.

Toyota C-HR

En helt ny type bil

Det atletiske design giver indstryk af, at Toyota C-HR altid er i fart - også når den holder bomstille. Den kraftfulde fremtoning kombineret med en højt placeret kabine skaber en helt ny type bil. De boomerangformede LED-lygtebånd er med til at give Toyota C-HR en helt personlig lyssignatur. 

Vælg din fortrukne kørestil

Toyota C-HR fås med Toyotas avancerede hybridsystem, der kombinerer en 1.8 liters benzinmotor med elmotor. Du kan også vælge Toyota C-HR med 1.2 liters turbobenzinmotor parret med enten en 6-trins manuel gearkasse eller den trinløse automatgear Multidrive S.  ​

 

Toyota C-HR interiør

En eksklusiv kabine

Indvendig modtages du af en eksklusiv kabine med god plads til fem voksne. Skålformede sæder og et førerorienteret instrumentpanel sætter dig i centrum af selve køreoplevelsen. Toyota C-HR's kabine byder dig velkommen med uovertruffen komfort og et design, der matcher bilens unikke formgivning. Derudover vil du i C-HR-modellen opleve sæder af læder samt eksklusivt interiør.

 

Auris har Toyota Safety Sense

576 watt musikpassion

For at give dig den helt optimale lyd, har Toyota i samarbejde med JBL skabt et audiosystem ud over det sædvanlige.Toyota C-HR's specialdesignede JBL audiosystem forvandler kabinen til en koncertsal. Oplev musikken, som kunstneren altid har ønsket den skulle lyde.  

 

Auris Hybrid har stort bagage rum

Toyota Safety Sense løfter sikkerheden til nye højder

Toyota sætter sikkerheden i højsæde under udviklingen af enhver ny bilmodel. Dette gør sig også gældende for Toyota C-HR, der byder på en bred vifte af innovative sikkerhedsteknologier inden for både passiv og aktiv sikkerhed. Resultatet er optimal beskyttelse, hvis uheldet er ude.

Med Toyota Safety Sense er du forberedt på det uventede. Toyota Safety Sense udgøres af fem aktive sikkerhedsteknologier: Pre-collision System, Lane Departure Alert, Automatic High Beam, Road Sign Assist samt Adaptive fartpilot. Med denne teknologi er du sikret en behagelig kørekomfort i en Toyota C-HR.

 

Oplev den her

Finansering af din Toyota C-HR

Hos STS Biler sælger vi ikke kun biler af høj kvalitet. Vi tilbyder også markedets mest attraktive billån, når du vælger at finansiere dit næste bilkøb gennem Toyota Financial Service.

Læs om finansiering

Priser Toyota C-HR / C-HRHybrid

Hvad koster Toyota C-HR?

Toyota C-HR fås fra 299.990 kr. med 1.2-liters turbo benzinmotor. Hybridudgaven starter på 331.990 kr.

Priser C-HR 

Få en serviceaftale til din Toyota C-HR

Med en STS-serviceaftale sikre du dig SERVICE UDEN BØVL. Med et fast månedligt beløb opnår du en hel særlig kundestatus hos STS Biler. Med masser af goder og service, som forkæler din bil, og fastholder køreglæden i hele dens levetid.

Læs om C-HR serviceaftale

Brochure, specifikationer og ekstraudstyr Toyota C-HR

Næste skridt? Prøvetur, få et tilbud eller kom forbi os...

Kontakt salgsafdelingen

Holstebro     Herning     Ikast     Lemvig     Skive