Til Menu  

 

Toyota Skive - Fritz Dahl Biler er nu en del af STS Biler

AYGO - en Toyota med stor designfrihed

Med et opsigtsvækkende design og muligheden for let at sætte sit helt eget personlige præg udvendigt såvel som indvendigt løfter Toyota nu sløret for en helt ny generation af den populære Toyota AYGO.

Hos STS Biler i HolstebroLemvigIkast og Herning glæder vi os over nu at kunne vise jer den nye fikse sag.

Form din egen AYGO

Den nye AYGO skiller sig virkelig ud. Både det indre og ydre er blevet udformet på en måde, der gør det muligt på let vis at tilpasse og sætte sit helt eget personlige præg på bilen. Udvendigt kan ti forskellige dele på bilen let udskiftes med alternative farver og udformninger, mens det også indvendigt er muligt at designe sin helt egen kabine i form af andre farver på fx instrument panel, midterkonsol, gearknop og ringene omkring luftdyserne. Prisen for denne unikke mulighed er endda yderst overkommelig.

Aygo - konfigurer den som du vil

Øget komfort og sikkerhed med Toyota AYGO

Det er blevet en endnu bedre oplevelse at sidde bag rattet. Den mest iøjnefaldende feature i kabinen er det nye x-touch multimedie system med adskillige smarte standard funktioner som fx bakkamera, Bluetooth® og trådløs streaming af musik fra mobiltelefonen, kørecomputer, apps og ikke mindst MirrorLink, der gør, at man trådløst kan spejle skærmen fra sin mobiltelefon op på bilens store 7” touch skærm. Det er muligt at vælge mellem manuelt eller automatgear. Sidstnævnte får også tilnavnet x-shift

Motormæssigt er den nye AYGO udstyret med en kraftigt forbedret udgave af Toyotas prisbelønnede 3-cylindrede 1.0-liters VVT-i benzinmotor, der nu yder 69 hestekræfter og udmærker sig som en af klassens mest brændstoføkonomiske med en CO2-udledning på 88 g/km. 

Bilen er som standard udstyret med en bred vifte af aktive og passive sikkerhedsudstyr som fx ABS-bremser, antiudskridningssystemet VSC, gardinairbags, ISOFIX barnesædefastgørelse, dæktryksovervågningssystem, en justerbar fartbegrænser, Hill-start Assist Control og automatisk nødbremse signalering. 

Hvad skal du mere vide?

Finansering

Hos STS Biler sælger vi ikke kun biler af høj kvalitet. Vi tilbyder også markedets mest attraktive billån, når du vælger at finansiere dit næste bilkøb gennem Toyota Financial Service.

Læs mere her

Serviceaftale

Med en STS-serviceaftale sikre du dig SERVICE UDEN BØVL. Med et fast månedligt beløb opnår du en hel særlig kundestatus hos STS Biler. Med masser af goder og service, som forkæler din bil, og fastholder køreglæden i hele dens levetid.

Læs mere her

Brochurer

Næste skridt? Prøvetur, få et tilbud eller kom forbi os...

Kontakt salgsafdelingen

Holstebro     Herning     Ikast     Lemvig     Skive