Til Menu  

 

Toyota Skive - Fritz Dahl Biler er nu en del af STS Biler

Oplev Toyota Auris og Auris Hybrid i Herning, Ikast, Holstebro eller Lemvig

Den nye Auris fanger med det dynamiske udtryk, vidner om en køreoplevelse i en klasse for sig. Den rummelige kabine, de eksklusive materialer og det flotte design er med til at give et stilsikkert indtryk.

Det avancerede motorprogram omfatter foruden benzin og turbobenzin også Toyotas banebrydende hybrid teknologi. 

Auris - endnu et grønt gennembrud

Både Auris og Auris Touring Sports fås i hybridversioner. Den seneste generation af Hybrid Synergy Drive kombinerer kraftfulde præstationer med et exceptionelt lavt brændstofforbrug og CO2-udslip. At udslippet af partikler og kvælstofilter grænser til næsten ingenting, bekræfter bilens miljørigtige teknologi.

Toyota Auris

Hybrid betyder også større køreglæde

Veloplagte præstationer med silkebløde gearskift og uanstrengt kraftoverskud kombineret med støjsvag kørsel. Sådan er køreoplevelsen i hybridudgaverne af Auris og Auris Touring Sports. Den automatiske e-CVT gearkasse med et uendeligt antal gearudvekslinger giver fuldstændig rykfri acceleration. Og den miljørigtige teknologi udmærker sig også med lave driftsudgifter til service, brændstofforbrug og ejer afgift.

Toyota Auris Hybrid Interiør

Alt hvad du kan forvente af en bil - plus lidt mere

Her er alt, hvad du skal bruge for at give køreglæden frit løb: Sportslig fører position, der tilgodeser både komfort og vejkontakt. Avanceret multimedie-system med bluetooth håndfri telefoni og streaming af din ynglings musik samt opgradering til brugervenlig navigation, der viser vej til din destination. Hertil kommer bakkamera, som gør det nemt og overskueligt at parkere, selvom pladsen er trang.

Fire motortyper og et væld af styrker

Toyota Auris byder på et usædvanlig bredt motorprogram. Uanset om du foretrækker en standard benzinmotor eller den nye 1.2 liters turbobenzinmotor, kan du være sikker på et exceptionelt lavt brændstofforbrug. Hertil kommer den unikke mulighed for Hybrid Synergy Drive, der sætter helt nye standarder for miljø, brændstoføkonomi og køreoplevelse.

Sikkerhed kan ikke overdrives

Toyota sætter sikkerheden i højsædet under udviklingen af enhver ny bilmodel. Det gælder også Auris, der byder på en bred vifte af innovative sikkerhedsteknologier inden for både passiv og aktiv sikkerhed. Resultatet er optimal beskyttelse, hvis uheldet er ude.

Nye, avancerede sikkerhedssystemer er standard og indgår i Toyota Safety Sense. Kernen i Toyota Safety Sense udgøres af fire aktive sikkerhedsteknologier: Pre-Collision System, Lane Departure Alert, Automatic High Beam og Road Sign Assist. Hertil kommer naturligvis yderligere sikkerhedssystemer, som er standard i den nye Auris.

Auris har Toyota Safety Sense

God plads til alt og alle i en Auris

Du skal ikke køre ret længe i den nye Auris, før du føler dig hjemme i dens imødekommende kabine. Komfortable sæder og eksklusive materialer suppleres af en imponerende rummelighed. Hertil kommer et væld af opbevaringsmuligheder som fx det dobbeltbundede bagagerum og det gigantiske bagagerum i Auris Touring Sports, som har 2-delt bagagerumsdækken med to højdeindstillinger for nem adgang.

Auris Hybrid har stort bagage rum

Myter om hybrid biler

Hvad skal du mere vide om Auris?

Finansering af din Toyota Auris

Hos STS Biler sælger vi ikke kun biler af høj kvalitet. Vi tilbyder også markedets mest attraktive billån, når du vælger at finansiere dit næste bilkøb gennem Toyota Financial Service.

Læs om finansiering

Priser Toyota Auris / Auris Hybrid

Hvad koster Auris/Auris Hybrid?

Toyota Auris fås fra 214.990 kr. med 1.3-liters benzinmotor. Hybridudgaven starter på 254.990 kr begge for hatchbag udgaven. Få endnu mere plads med en stationcar for kun 10.000 ekstra.

Priser Auris Hatchbag  Priser Auris Touring Sports

Få en serviceaftale til din Toyota Auris

Med en STS-serviceaftale sikre du dig SERVICE UDEN BØVL. Med et fast månedligt beløb opnår du en hel særlig kundestatus hos STS Biler. Med masser af goder og service, som forkæler din bil, og fastholder køreglæden i hele dens levetid.

Læs om Auris serviceaftale

Brochure, specifikationer og ekstraudstyr Toyota Auris

Næste skridt? Prøvetur, få et tilbud eller kom forbi os...

Kontakt salgsafdelingen

Holstebro     Herning     Ikast     Lemvig     Skive