Aygo X UNDERCOVER

Limited edition model i samarbejde med UNDERCOVER Jun Takahashi.

Inspireret af Takahashis designfilosofier om "non conform" og at nedbryde stereotyper, byder Aygo X UNDERCOVER på designopdateringer som en eksklusiv tofarvet grå farve specielt udviklet af Toyota, koralrøde linjer på de sorte 18" alufælge, og interiør med specialdesignede sæder og gulvmåtter med monogrammønster, og KAOS/BALANCE-motto på tagklistermærker. Dette er alt andet end et sædvanligt samarbejde.

JUN TAKAHASHI

Legenden UNDERCOVER

Den japanske modedesigner og legende, Jun Takahashi, taler om sit arbejde med Toyota og hans genfortolkning af den ikoniske Toyota-model, Aygo X, ”et design, som er så meget UNDERCOVER og stadig fungerer i harmoni med byen”.

Om UNDERCOVER Jun Takahashi:

UNDERCOVER blev grundlagt i 1990 af Jun Takahashi, og blev først kendt i Harajuku undergrundsscenen for sin unikke fusion af kunst, streetwear og musik subkulturer. Senere dyrkede mærket synergi med samarbejdspartnere og fandt global anerkendelse med high-end mode i Paris, hvor det har vist i over et årti, men altid har været tro mod den rebelske ånd og unikke ideologi i sin kerne.
Kåret i top 10 mest indflydelsesrige designer i det sidste årti. 1 million følgere på Instagram www.instagram.com/undercover_lab

Beregn byttepris

Se mere om bilen

Bliv ringet op

Skriv til os

Bestil prøvetur

Se prislisten