Gør din Toyota til en PLUS-bil

Toyota PLUS er en forsikring med forlænget fabriksgaranti. Det giver dig tryghed mod uforudsete reparationsudgifter, hvis du ejer en brugt Toyota – Eller påtænker at købe en ny brugt Toyota.

Toyota PLUS er helt uden kilometerbegrænsning og dækker uforudsete reparationer på mekaniske, elektriske og elektroniske dele som:


Desuden inkluderer Toyota PLUS også vejhjælp i hele Europa.

Prisen for PLUS-garantien

  AYGO, IQ, Yaris Auris, C-HR, Corolla, Prius, Urban Cruiser, Verso Avensis, Camry, GT 86, Hilux, Land Cruiser,
ProAce, RAV4
1 år 1.495 1.995 2.795
2 år 2.495 3.895 4.995
3 år* 3.595 5.495 6.995

*Kun biler under forsat fabriksgaranti
Erhvervskøretøjer: hør nærmere.


Hvad dækker Toyota Plus-garantien ikke ?

Toyota PLUS dækker ikke sliddele og interiør.

Toyotas lak- og gennemtæringsgaranti samt øvrige garantibestemmelser følger nybilsgarantien.

Et PLUS når du køber en brugt Toyota

Vælger du en Toyota PLUS-bil hos en autoriseret Toyota-forhandler,
er den gennemkontrolleret efter Toyotas standarder,
og kan derfor fås med op til 3 års Toyota Plus-dækning.
Dermed har du garanti for ro i sjælen og i bilbudgettet.

Er du allerede Toyota-ejer?

Har du en Toyota, kan du vælge at opgradere til Toyota PLUS i forbindelse med et autoriseret service hos STS Biler. Det er en god ide, hvis nybilsgarantien er udløbet eller er lige ved at gøre det.

Faktisk kan du forlænge PLUS-dækningen år efter år, indtil din Toyota er 8 år gammel og har kørt 160.000 km.

Forlænger du med en 2-årig PLUS-aftale, når din Toyota er 8 år gammel, kan du på den måde være dækket af Toyota PLUS helt op til din bil er 10 år gammel. Bare du overholder bilens serviceplan hos STS Biler eller en anden autoriseret Toyota-forhandler.

Tilmed et PLUS, når du sælger din Toyota

Toyota PLUS-garantien er en aftale på tid og følger derfor bilen ved et ejerskifte. Dermed bliver Toyota PLUS også er et godt salgsargument, den dag du vælger at skifte bil.

Toyota PLUS fordele

 

OP TIL 3 ÅRS DÆKNING

Når du køber en Toyota PLUS bil kan du være dækket i mindst 2 år og op til 3 år, hvis bilen er under fortsat fabriksgaranti, når du køber den. Hør nærmere hos din autoriserede Toyota PLUS forhandler.

FORLÆNGELSE - ÅR EFTER ÅR

Vedligeholder du din bil efter forskrifterne, kan du forlænge din Toyota PLUS garanti år efter år, så længe din bil er under 8 år gammel og har kørt under 160.000 km ved gentegning.

INGEN KILOMETERBEGRÆNSNING

Med en Toyota PLUS garanti kan du køre lige så mange kilometer, du vil, i dækningsperioden. Du skal bare sørge for at overholde de obligatoriske serviceeftersyn hos din autoriserede forhandler.

HJÆLP AT HENTE
– HVIS DET GÅR GALT 
Med Toyota PLUS er din bil samtidigt dækket af Toyota´s vejhjælp i hele Europa.

Se mere
 her

STANDARDISERET TEKNISK KONTROL

Før du får din Toyota PLUS leveret, har den været gennem et omfattende kontroleftersyn udført af specialiserede Toyota-teknikere efter Toyotas standard. Det er din sikkerhed for, at din nye brugte bil er i god stand.

BYTTEOPTION

Hvis nu ikke lige størrelsen eller farven var den rette alligevel, har du bytteoption på din Toyota PLUS bil inden for 14 dage og 1.000 km. Se detaljerne her.

FINANSIERING

Toyota banker bankerne på renten og er i flere år kåret som Danmarks bedste billån i forbrugermagasinet TÆNK. Er din økonomi god og stabil, har du også mulighed for at spare flere tusinde kroner i stempelafgift med et Toyota Billån.

FORSIKRING

Værdien af en forsikring viser sig først, når uheldet er ude. Med en Toyota-forsikring er du sikker på, at du kan få repareret din bil på et autoriseret Toyota-værksted. Her udføres arbejdet kun efter fabrikkens forskrifter og med brug af originale reservedele, så din Toyota bliver ved med at være en Toyota.

Spørgsmål

Vil du vide mere om Toyota PLUS er du altid velkommen til at ringe, maile eller kigge forbi hos din lokale servicerådgiver:

Spørg dit lokale værksted

Holstebro

Mogens Bjørn

Servicechef

Tlf: +45 97 42 34 11  

Lemvig

Mette Overgaard

Servicechef

Tlf: +45 97 82 17 00  

Ikast

Bo Østergaard

Servicechef

Tlf: +45 96 60 15 66  

Herning

Jesper Videbæk

Servicechef

Tlf: +45 97 21 11 44  

Skive

Preben Munk

Servicechef

Tlf: +45 97 52 91 11