Til Menu  

 

Toyota Skive - Fritz Dahl Biler er nu en del af STS Biler

Oplev Anders Agger hos TOYOTA STS Biler og støt en god sag

Dato: 12-02-2018

Kom hele følelsesregistret igennem når Anders Agger tager dig med bag om tv-udsendelser som; Sømanden og Juristen, Helmig – næsten mutters alene og Venskab mod nordvest.

I løbet af Anders Aggers fortælling om hvordan han producerer tv til DR1 og DR2, får publikum lov at stille spørgsmål når de opstår. Anders Agger kommer både rundt i det ganske land og i livets ”udkanter”. Han vil bl.a. fortælle om tvivlen og de mange etiske overvejelser der opstår, når man går helt tæt på. Vi garanterer at du vil gå hjem med et eftertænksomt sind med et smil på læben.

Veteran Café Holstebro inviterer, STS Biler stiller lokaler til rådighed

Foredraget er arrangeret af Veteran Caféen i Holstebro i forening med TOYOTA STS Biler. Derudover har Thisted Bryghus, Meny, Møblér med Kumo Holstebro, Søndergaard El og Würth været aktive sponsorer til denne aften. Møblér med Kumo Holstebro inviterer derudover til prisfest d. 15. marts, denne aften kan du spare 25-50% på hele butikken fra kl. 16.00 – 19.30 - gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer og på fast lavpris.

Begivenheden foregår hos STS Biler i Holstebro på adressen Bastrupgårdvej 1, den 15. marts klokken 19.30. Der vil under seancen blive lejlighed til at nyde øl/vand og snacks samt kaffe/te.

Billetten koster 150 kr. og inkluderer en øl/vand og kaffe under arrangementet. (Køb billeten nederst på denne side)

”Vi er meget glade for at kunne invitere til et arrangement af denne størrelse, og at vores samarbejde med STS Biler giver os mulighed for netop at afholde dette foredrag. Vi håber at det kan tiltrække noget opmærksomhed til Veteran Caféen i Holstebro og forhåbentlig skabe os nogle flere muligheder.” Udtaler Villy Hove.

”Vi er en selvstændig gruppe af frivillige mentorer og pårørende til tidligere og nuværende udsendte personer i tjeneste. Med baggrund i vores egne erfaring er vi gode til at lytte og kan forstå dig, uden at du behøver at fortælle hele din livshistorie.” Siger Villy Hove, formand for Veteran Caféen Holstebro.

Overskuddet går ubeskåret til Veteran Café Nordvest

Overskuddet (billetprisen m.m.) på arrangementet går ubeskåret til Veteran Café Nordvests arbejde med veteraner fra Forsvar, Hjemmeværn, Politi, Beredskabsstyrelsen samt øvrige, der har været udsendt i en eller anden mission i udlandet. Veteran Café Holstebro har åbent på Gartnerivej 3, Holstebro hver onsdag i lige uger fra kl. 17.00 og til kl. 20.00. Læs meget mere om Veterancafeens arbejde på deres hjemmeside

Der er mulighed for at købe billetter online eller i døren på dagen, hvis ikke der er udsolgt. Sikre dig en plads allerede i dag og støt en god sag!

”Vi ser desværre mange udsendte, som ikke finder sig selv igen, efter deres missioner i udlandet. Det vil vi gerne bidrage og forhåbentlig hjælpe til med sker igen – for den enkelte udsendte”- Siger Ejgild Christensen, adm. direktør hos STS Biler. 

”Veteran Caféen og de mange frivillige og pårørende gør en kæmpe forskel her. Så vort håb er – at mange i området har lyst til at høre én af Danmarks bedste journalister, samtidigt med man yder hjælp direkte til Veteran Caféen via billetprisen. Vi har kun plads til 300, så vi håber vi hurtigt har ”udsolgt” og Caféen opnår et pænt bidrag til arbejdet fremover!” udtaler Ejgild Christensen.

 

Praktiske oplysninger

Hvornår: D. 15. marts - Kl. 19.30
Hvor: Bastrupgårdvej 1, 7500 Holstebro
Pris: 150 kr. inkl. forfriskning 
Parkeringsmuligheder: Udover Møblér med Kumo og STS Bilers parkeringsplads er der mulighed for at parkere på; Gartnerivej,  

VIGTIG: Medbring kvittering til arrangemetet denne er gældende som billet

Billetter kan købes i døren