Til Menu  

TOYOTA AURIS 

Auris Hatchback og Touring Sports

Auris fanger med det dynamiske udtryk, vidner om en køreoplevelse i en klasse for sig. Den rummelige kabine, de eksklusive materialer og det flotte design er med til at give et stilsikkert indtryk.

Bilpriser har kåret Toyota Auris Touring Sports som Danmarks mest økonomiske stationcar. 

Læs mere her

Toyota Auris - Tag plads og glæd digTag plads og glæd dig

Her er alt hvad du skal bruge for, at give køreglæden frit løb; sportslig førerposition, der tilgodeser både komfort og vejkontakt, avanceret multimedie-system med bluetooth håndfri telefoni og streaming af din yndlings musik samt opgradering til brugervenlig navigation, der viser vej til din destination. Hertil kommer bakkamera, som gør det nemt og overskueligt at parkere, selvom pladsen er trang.

Toyota Auris - Rummelighed med plads til fornøjelseRummelighed med plads til fornøjelse

Du skal ikke køre ret længe i Toyota Auris, før du føler dig hjemme i dens imødekommende kabine. Komfortable sæder og eksklusive materialer suppleres af en imponerende rummelighed. Hertil kommer et væld af opbevaringsmuligheder, som fx det dobbeltbundede bagagerum og det gigantiske bagagerum i Auris Touring Sports med 2-delt bagagerumsdækken med to højdeindstillinger for nem adgang.

Toyota Auris - Dynamisk og funktionelt designDynamisk og funktionelt design

Uanset som du vælger den kortere Hatchback model eller den lange Touring Sports, kombineres et dynamisk design med gennemtænkt fleksibilitet, så du kan indrette kabinen efter dit behov.

Kig indenfor i en Toyota Auris

Auris Hatchback

Auris Touring Sports

Kontakt salgsafdelingen

Holstebro     Herning     Ikast     Lemvig     Skive